Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот xfact » 20 Мар 2022, 22:16

Прилича ми на външна изолация на къща с винилов сайдинг :)
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
xfact

Мнениеот chicken » 20 Мар 2022, 22:36

И ти си прав
chicken

Мнениеот datajumanji » 21 Мар 2022, 09:26

И тука Централна гара...
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 21 Мар 2022, 12:59

Не мога дори да си представя, та да съм съпричатен с возенето и живеенето в кашон и въздишането по истински МПС с жилищни възможности :)
Междувпрочем отзад коланчета имате ли, или за през кръста вързалка? А истински, конструиран за кемпер и неговата безопастност бойлер? Или проточен, за на вилата? Защото нали, безопасността.... Като сменяхте стените на банята добре ли се справихте? Че държат другото да не се сгъне все пак... ;)
За коефициента на въздушно съпротивление по-голям от 1 не знам пък въобще...
Но иначе сте прав за Централна гара. В този тон ние спираме и лягаме, без да разпъваме нищо, ставаме и сядаме на масата на закуска без да разпъваме нищо, едни лежат, други пият на масата без стани да седна... Прибоя го чувам само през отворен люк, защото не съм с два санта стиропорец... Може би затова не ползвате зимата...? На стената, където е този прозорец изолацията е 5 сантиметра, възможно най добрата звуко- и предостатъчно добра топло- . На всичкото отгоре, каквато и да ми е новата помпа, не се оправдавам, че тракането не ми пречи, а се навеждам и се заслушвам дали работи...
Забравих, при 120 км в час си говорим с децата отзад без да повишаваме тон :)
Аре, вади рулетката :) Но по-добре си вземи онова другото, дето все го пускаш на линкове и поне малко от малко ще се очовечиш. Не много, щото онова пък е високо колкото е дълго, но поне е автомобил :) Дори тайничко ще ти завиждам, ако е ново :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 22 Мар 2022, 10:09

Забрави да споменеш как измирате от жега през лятото, че се носят легенди...
datajumanji

Мнениеот chicken » 22 Мар 2022, 22:12

За кое измиргане се носят легенди? Докато си пътувам на климатик? Или докато съм спрял и с възможност за отваряне на 4 (четири) люка, единия с вентилатор, двупосочен, 130х180 плъзгаща врата и 200х200 задни врати?
Жега остана на долното легло, когато съм на място, на което не може всичко да е зяпнало, защото през него няма откъде да се размърда въздуха. Отваряемия прозорец в момента е наличен на 4 метра от мен, чака да му дойде времето и да ми дойде музата.
Не разбирам за какво по различно от при вас говориш. Освен за липсата на климатик в единия кемпер... В кой ли :) Не се притеснявай, познаваме едни, дето го имат, а не го ползвали, че им харчел нафта... :) Ти си на плюс :)
Виж, Джуми, казах ти, ако ще мерим пишки, не, че това правим, нали, само се заяждаме, смени кашона, за да има на какво да стъпиш. Както казах, тогава сигурно дори ще ти завидя.
Преди време питах жената, ако продадем буса истински кемпер, или пак бус... Познай какво отговори! Тя е капризна, обича хубавите и функционални неща и използването на времето по предназначение, сиреч за кеф. Все пак си купи чисто нов хибрид от магазина... Как ще го платим е друг въпрос :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 22 Мар 2022, 22:47

Абе, момчета, вие сериозно ли? ....

П.п. Май идва дългоочакваното затопляне, дали не е време да премерите фреон VS амоняк, че темата залиня?
ogromnii

Мнениеот xfact » 23 Мар 2022, 00:30

Големио, о̀стави ги да се дърлят. Ние с бавните бусове отиваме на село викенда, че не остана много :) че взема шотландска преводна, за вечеринката! :mrgreen:
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
xfact

Мнениеот chicken » 23 Мар 2022, 10:13

Къде ще ходите бре? Че аз не съм почивал от 35 дни и мисля в петък да ги гоня още в 12 и да драсваме на нейде. Джуми сигурно се досеща, като тръгваш посред нощ след работа е идеалка да стигнеш с 80. До края на града :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 23 Мар 2022, 10:44

chicken написа:Къде ще ходите бре? Че аз не съм почивал от 35 дни и мисля в петък да ги гоня още в 12 и да драсваме на нейде. Джуми сигурно се досеща, като тръгваш посред нощ след работа е идеалка да стигнеш с 80. До края на града :)

Понеже съм пич, затова ще бутам пред всичките ти глоби установени с автоматични средства до 50 лв. БЕЗПЛАТНО и на всеки от форума. Такаса за оспорването не се дължи, така че ще спестяваш по 50(35) кинта на всяко превишаване на скоростта.

Сега по темата...
Понеже света не е магистрала, обяснявам - 90км/ч макс, евентуални 102, нагоре ще трябва да ми се обаждаш.
А кашона е за предпочитане пред подводница тип "Централна гара"!

Ние тръгваме за село винаги след работа.
Намислили сме на 31-ви да отпрашим за 10 дни.
Отиваме на архиологически туризъм+лов на калмари+евентуално риба+много фън+ и още нещо...
datajumanji

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии