За кое измиргане се носят легенди? Докато си пътувам на климатик? Или докато съм спрял и с възможност за отваряне на 4 (четири) люка, единия с вентилатор, двупосочен, 130х180 плъзгаща врата и 200х200 задни врати?
Жега остана на долното легло, когато съм на място, на което не може всичко да е зяпнало, защото през него няма откъде да се размърда въздуха. Отваряемия прозорец в момента е наличен на 4 метра от мен, чака да му дойде времето и да ми дойде музата.
Не разбирам за какво по различно от при вас говориш. Освен за липсата на климатик в единия кемпер... В кой ли

Не се притеснявай, познаваме едни, дето го имат, а не го ползвали, че им харчел нафта...

Ти си на плюс

Виж, Джуми, казах ти, ако ще мерим пишки, не, че това правим, нали, само се заяждаме, смени кашона, за да има на какво да стъпиш. Както казах, тогава сигурно дори ще ти завидя.
Преди време питах жената, ако продадем буса истински кемпер, или пак бус... Познай какво отговори! Тя е капризна, обича хубавите и функционални неща и използването на времето по предназначение, сиреч за кеф. Все пак си купи чисто нов хибрид от магазина... Как ще го платим е друг въпрос