Гледаме ние в другия форум, едно мерене на уикенди, на правилно използване на кемпери, едни от хубави по-хубави места... Та си викам, тоя форум да не е по-лош, че да няма такива работи! Требе се ходи някъде, няма как.
Чудихме се, чудихме се и взехме, че открихме "неправилни хора", които "не е хубаво да са щастливи, за разлика от правилните", та им се натресохме, за да им развалим рахата. Сега, защо ние сме от неправилните хора ми е ясно, болести колкото искаш. Остава да уточним Боби Коколандията и Ирена защо са неправилните. Може би защото не са клиенти или верни другари и приятели... Не знам, ама по моему нищо си им няма, та беше несправедливо от наша страна да им развалим почивката, но се случи

Сега, децата, без които няма как да стане са на 300 километра нататък, та се наложи да направим тегел Софето-Сливен-Родопи-Сливен-Софето, което с истински кемпер би било изживяване, но с нашия курник бе рутина. Някакви си 1200 километра, за да изкараме три дни на 170 километра от Софето какъв проблем може да са

Тъй като сме нормални обикновени хора, които ядат, серат и пърдят напълнихме количката в любимото Метро, като не пропуснахме и порядъчни количества алкохол. Никога не съм разбирал защо хората, лишени от пороци, отделят толкова време и енергия да зяпат пороците на другите, но, както казах, болести всякакви. Всъщност имам една теория, основаваща се на факта, че повечето бивши, примерно пушачи, стават най досадните същества, като минат към висшата безпорочна класа... Не знам, не разбирам. Моята работа е да не забравям, че един път се живее, за сметка на това кратко.