И като съм почнал със запъването на митове и легенди, ще захапя отново и колегата Стоян от Божурище, който има много добре спретнат кастенваген, чак лекичко завидях, но за газта не се разбрахме

Когато се монтира автомобилна бутилка в кемпер, не се огъват тръбички нагоре, за да не влиза течна фаза, не се лъжат поплавъци и не се чудиш ще работи, или не, нито пък как... Да не говорим за допълнителни съдове, в които да се изпарява газта!

Има 90 градусови сонди, които са 90 градусови, защото се монтират точно отгоре, за разлика от 30 градусовите. Когато си напазаруваш комплекта и монтираш сондата отгоре, тръбичката само се развива и изхвърля, поплавъка спира пълненето където трябва и вероятността да влезе "течна фаза" към уредите е минус безкрайност. Освен ако кемпера не е на таван, при което е малко вероятно някой да се развълнува от точно този момент. Не се правят гимнастики и упражнения, лъжещи системата и после да обясняваме за стриктното спазване на правилата, за да няма проблеми. Огъването на тръбичка на 30 градусова сонда не е спазване на правила. Както и огъването на поплавка по наши мераци. Не, че не става, разбира се! Става и работи. Но след това не обясняваш на хората, че това е правилното и така се прави. Аз обяснявам как е правилно и как се прави
Електрическия клапан се премахва. Консумацията му е голяма за стационарно ползване в кемпер, а и е абсолютно ненужен за битово ползване. Има файда, ако е вързан с алармата за газ и затваря при теч. И никаква друга. Ако някой иска да ползва газ в движение си има други измишльотини за кемпери. Аз рядко ползвам уреди в движение, но пък и не затварям крана за газта, което май е все едно ползвам...