Сашо, ти като си на море си като на море. Аз бачкам винаги. Пример, съвсем ежедневен. Вторник. Аз съм на някакви менти на плажа. Новата ми барманка на работа. Бара пълен. Два кега свършват, защото не знае как да прави заявка. Трета наливна поради неправилно връзване пуска само пяна. Търся съответните хора... Но съм без четири от шестте наливни бири. Мога да затварям. Лаптопа, който оставих, защото десктопа се скапа, спира. Тя започва да пуска музика от телефона, за което аз разказвам къде са разни кабели и къде се връзват, че съм с една сладурска Ямаха между всичко и усилвателите... Да де, ама Спотифая изведнъж се оказва неплатен, а музиката е на хардовете на десктопа. Не мога и да и се обадя, защото музиката е от телефона. Като капак се запушва канализацията и тоалетната прелива. Това е за фирма, машинно отпушване, 7 метра навътре в сградната инсталация. А бара е пълен... Идват ченгетата заради чалгата в съседния ресторант и малката влиза в обяснителен режим за работното време. Добре, че изглежда на 14...
Това в рамките на 3-4 часа. Сутринта трябва да намеря фирма, която да отпуши, иначе бара не работи. Да ми се вържат и часово, щото трябва и да им се отвори и да се изчисти след тях преди първите клиенти. Трябва и да отгатна какво да поръчам по спомени от четвъртък и предположения какво е продавала последните дни. В резултата имам 4 каси кола в склада

В петък тя настоятелни ме помоли да спра да поръчвам кола, че няма къде да я слага

Така и не направих една система... А купих цяло малко водоустойчиво лаптопче за целта...
Приказвай ми за почивка...