Крапец

Видима от всички тема

Re: Крапец

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 18:36

Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 19:05

Пропуснах още една драма. Много бързо трябваше да се реши дупката в дюшека с прозрачна или червена лепенка да се запуши.

Изображение

Иначе нормалите неща, някои постоянно проверяваха от горното легло дали само се правим, че спим, правихме си заря с остатъци от нова година, правихме си спагети... И тези неща...

Изображение[/url]

А накрая някой се изпусна вместо топката :)

Изображение

Те това беше тази година по нашему. И още много, но ще си го запазим за стари години ;)
темата си е свободна за всички крапецчани, крапецлийци и подобни за споделяне, разяснения и въпроси :)
chicken

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 20:36

На телефон снимките са доста резнати от едната страна. Някои чак стават съвсем не на място
chicken

Мнениеот ogromnii » 08 Юли 2019, 22:31

Откъдето и да са резнати - пак да ви.... се не види. Докато се гологъзите и голо... квото -такова, на някои ни поникнаха гърбици. От грешната страна...
ogromnii

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 23:05

После аз ше съм на работа, докато ти се гъзурчиш... Кръговрат му викат. Нали се сещаш, че хич няма да е яко всички едновременно да сме на морето :)
А като каза за гърбица и се сещам от какво я изкарваш, мен освен масла и филтри ме чака отваряне на стартер, демпферния маховик вече блъска здраво като паля и съвсем малко по-малко като гася, все още нямам синхронизатор на четвърта, а отворя ли кутия сменям и лагери... Ако не сменя маховика скоро и друго ще сменям по кутията... Искаш ли да ти го тръсна да видиш кво е гърбене :)
Споко, нямам пари за тези ремонти :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 09 Юли 2019, 07:49

Кръговрат-мръговрат, тия ги разправяй на старата ми шапка. Ако аз бях на море, а ти на тръстиката можеше и да мине, ама така хич не хваща дикиш :idea:
ogromnii

Мнениеот datajumanji » 09 Юли 2019, 09:34

А ний коги?
Но няаме визи за Крапетс...
И ушанки няаме, ама това е друго...
:D :D :D
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 09 Юли 2019, 10:07

Сашо, ти като си на море си като на море. Аз бачкам винаги. Пример, съвсем ежедневен. Вторник. Аз съм на някакви менти на плажа. Новата ми барманка на работа. Бара пълен. Два кега свършват, защото не знае как да прави заявка. Трета наливна поради неправилно връзване пуска само пяна. Търся съответните хора... Но съм без четири от шестте наливни бири. Мога да затварям. Лаптопа, който оставих, защото десктопа се скапа, спира. Тя започва да пуска музика от телефона, за което аз разказвам къде са разни кабели и къде се връзват, че съм с една сладурска Ямаха между всичко и усилвателите... Да де, ама Спотифая изведнъж се оказва неплатен, а музиката е на хардовете на десктопа. Не мога и да и се обадя, защото музиката е от телефона. Като капак се запушва канализацията и тоалетната прелива. Това е за фирма, машинно отпушване, 7 метра навътре в сградната инсталация. А бара е пълен... Идват ченгетата заради чалгата в съседния ресторант и малката влиза в обяснителен режим за работното време. Добре, че изглежда на 14...
Това в рамките на 3-4 часа. Сутринта трябва да намеря фирма, която да отпуши, иначе бара не работи. Да ми се вържат и часово, щото трябва и да им се отвори и да се изчисти след тях преди първите клиенти. Трябва и да отгатна какво да поръчам по спомени от четвъртък и предположения какво е продавала последните дни. В резултата имам 4 каси кола в склада :) В петък тя настоятелни ме помоли да спра да поръчвам кола, че няма къде да я слага :) Така и не направих една система... А купих цяло малко водоустойчиво лаптопче за целта...
Приказвай ми за почивка...
chicken

Мнениеот datajumanji » 09 Юли 2019, 11:24

Междугалактически мъченик...
Дет са вика, ний на къра поне сянка ще намерим, а бейб на плажа се пръжи кат цаца, горкичкия...

:D :D :D
Последна промяна datajumanji на 09 Юли 2019, 11:53, променена общо 1 път
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 09 Юли 2019, 11:36

Ми... :)
chicken

ПредишнаСледваща

Назад към Пътувания, пътеписи