На последната снимка се вижда как е нормално да се спира на Крапец. Ако човек иска да живее щастлово, без да се занимава с глупости. С притигането видях кастен, курдисал се на мястото на голямата синя палатка и реших да спра на другото нетревясало местенце идея по-натам. Само усетих как буса става с по-нисък и до там. Пича с кастена и негов приятел ме извадиха (тук си слагам срамежливата качулка

) с БМВ Х нещо си. Преглътнах срама от БМВто, което винаги съм приемал като паркетно возило, щото иначе щяхме да правим сеир с трактора под Оня поглед на жената...

После обърнах внимание, че освен бял, кастена е и Мерцедесче 4х4...

Оказа се една от Неговите гордости, русенски кастен с печка Вебасто и люк Дометик от онези, дето вентилатора сам решава накъде, и дето се затварят автоматично при вятър ли, при дъжд ли, забравих вече...
Наистина барнато изпълнение по това, което мернах. Пича произвежда мебели

Като стана дума за Него, ето и трите необходими за оцеляване на Крапец неща:

Аутан. Малко съмнително, защото тукашните комари го свалят заедно с кожата и ръфат голо месо. Не смучат кръв, ръфат. Но това не ни направи впечатление, защото оцеляхме на Гребната в Пловдив ден преди това.
Шапка.За децата. Жената си забрави нейните, а аз съм късо остриган и се налага да ми почернее и тиквата, че ще е още по-нелепо от по принцип

Шапката може и да не е такава, но и не пречи. Ние сме широко скроени и не издребняваме по хорските несъвършенства

А и може да върши работа и като онези лепенки, дето застрахователите ги дават за колите. Че сега мернах, имало хора, дето с радост щели да ми "подредят гълъбарника". Е и този път не се случи, та сигурно действа

Динозаври. Мисля, че те са единственото наистина необходимо. За всичко.
Както и да е. Тъкмо разправях на жената, че 4х4 не е панацея и както се окопава една гума, така се окопават и 4, ама по-зле и така и тръгна. Ама изпускане на налягането в задните гуми свърши чудесна работа. Баси, това чудо си излезе все едно е влязло до там

Като порасна, сиреч като пораснат децата, ще си вземем такова.