Крапец

Видима от всички тема

Re: Крапец

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 10:44

Рано е за обобщения. Сигурен съм, че на края ще можем да включим поне още десетина, все толкова лоши неща, а и има голям шанс трезвеник да отпадне :)
chicken

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 11:08

Едно от съвпаденията, споменати по-горе, си беше Джулая :)
Едно време си ходехме на Варвара. Преди много години. Имаме и някой и друг Джулай на Иракли... Но никога на така наречените Джулаи, организирани от некви барове, некви кметове и, опазил Господ, с участието не бетерите и оня вехтошарник Джон Лоутън...

Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 11:55

На последната снимка се вижда как е нормално да се спира на Крапец. Ако човек иска да живее щастлово, без да се занимава с глупости. С притигането видях кастен, курдисал се на мястото на голямата синя палатка и реших да спра на другото нетревясало местенце идея по-натам. Само усетих как буса става с по-нисък и до там. Пича с кастена и негов приятел ме извадиха (тук си слагам срамежливата качулка :) ) с БМВ Х нещо си. Преглътнах срама от БМВто, което винаги съм приемал като паркетно возило, щото иначе щяхме да правим сеир с трактора под Оня поглед на жената... :) После обърнах внимание, че освен бял, кастена е и Мерцедесче 4х4... :)
Оказа се една от Неговите гордости, русенски кастен с печка Вебасто и люк Дометик от онези, дето вентилатора сам решава накъде, и дето се затварят автоматично при вятър ли, при дъжд ли, забравих вече...
Наистина барнато изпълнение по това, което мернах. Пича произвежда мебели :)

Изображение

Като стана дума за Него, ето и трите необходими за оцеляване на Крапец неща:

Изображение

Аутан. Малко съмнително, защото тукашните комари го свалят заедно с кожата и ръфат голо месо. Не смучат кръв, ръфат. Но това не ни направи впечатление, защото оцеляхме на Гребната в Пловдив ден преди това.
Шапка.За децата. Жената си забрави нейните, а аз съм късо остриган и се налага да ми почернее и тиквата, че ще е още по-нелепо от по принцип :)
Шапката може и да не е такава, но и не пречи. Ние сме широко скроени и не издребняваме по хорските несъвършенства :) А и може да върши работа и като онези лепенки, дето застрахователите ги дават за колите. Че сега мернах, имало хора, дето с радост щели да ми "подредят гълъбарника". Е и този път не се случи, та сигурно действа :)
Динозаври. Мисля, че те са единственото наистина необходимо. За всичко.

Както и да е. Тъкмо разправях на жената, че 4х4 не е панацея и както се окопава една гума, така се окопават и 4, ама по-зле и така и тръгна. Ама изпускане на налягането в задните гуми свърши чудесна работа. Баси, това чудо си излезе все едно е влязло до там :) Като порасна, сиреч като пораснат децата, ще си вземем такова.
chicken

Мнениеот datajumanji » 08 Юли 2019, 12:56

Начи трезвеник да го не броим?
Няма да ме объркваш, ей!!!
Очаквам да чуя и за останалите десетина злодеяния, ако има снимков мат'рял ще е по- нагледно и тогава: Обобщавамеееее...

ПП
И наблегнете на снимковия мат'рял, че има хора дет са на работа...малко да смекчите ударите на съдбата и стреса, че се не трае!
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 14:23

Е то от тук нататък само снимков материал. Няма какво повече да се каже. Мога да се ожалвам, че си носих диня от селото до плажа. Четири километра. С колелото. За да си я срежа в Софето.
Изображение
Беше предвидена за последния ден, по обяд, преди тръгване. Че да спра поне 18 пъти за пиш пауза в двукилометровата зона и да видя кой ще ме глоби за къмпиране. Щото нали, самото това са притесненията, да си паркираме като колите... Ама морето реши да ни гони, после пък напече и изкарахме много време във водата, после пак се зачерни, ама вече му избягахме... Та не остана време за динята :(

Изображение
Изображение

Другото гадно е, че колелото ми е спретнато за каране, не за разходки. Сиреч кормилото е максимално ниско, дори съм си купил лапа с по-голям ъгъл, че като я обърна обратно да свали още по-надолу... И като караме с децата и с покупки ми се взима здравето. С диня съвсем :)
А най-гадното е, че отново се приключи с тази гледка...

Изображение
chicken

Мнениеот datajumanji » 08 Юли 2019, 15:11

Нямаш представа колко много хора са навити да се оплакват от неволи като твоите...:)
datajumanji

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 15:49

Е, нормално е за такива неща да се хва... така де, оплаквам. Другите кой ще иска да ги чете :) Е, ще се намерят мераклии да злорадстват, ама няма да ги огрее :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 08 Юли 2019, 16:45

Ни съ знай, ни съ знай!
Пусни още снимков мат'рял за по-сигурно!!!
datajumanji

Мнениеот Kacho » 08 Юли 2019, 17:42

И този кастен е правен при Мечков - всичко, освен мебелите :D
Kacho

Мнениеот chicken » 08 Юли 2019, 18:23

Изображение
Изображение
Изображение