Преди да се случи не бях влизал в "оня" форум към 20 дена, камо ли да участвам в баталните събития, развили се между теб и Мечков, които пък катализираха завършека на падението на семейния бизнес "Рибарски".
Просто една сутрин установих, че достъпа до форума ми е преустановен и тъй като някои от вас ми бяха казали, че така се е случило с тях, просто реших, че не си заслужава усилието да питам какво и що.
Позволявам си да напиша публично това, което е говорено много пъти в последните години, в които въпросното семейство буташе нещата към съсипване, а сега демагогства и се оплаква колко било трудно. Ама много трудно е да ми напишеш два реда в лична бележка и да ма кажеш защо смяташ, че място ми не е в твоята лична собственост, която твърдиш, че управляваш за общото благо. Щото, аз съм и писал конкретно на мадам доста лични бележки, когато е ставало неприятно и се нарушаваха написаните от нея правила. А тя благоволи да ги промени, за да оправдае бездействието си, че даже и забрани редактирането на мненията, с което тогава се случваха злоупотреби, но не постигна нищо, за подобряване на отношенията, освен за затрудни максимално пишещите.
Да припомня, какво благоволи да напише, след като и аз и доста други стари потребители и бяхме поставили въпроса за необходимост от административна намеса.
Пуснато на: Сря Окт 25, 2017 4:17 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Считано от днес всички раздели на форума са с недостъпна възможост за редакция или триене след публикуване от страна на потребителите. Моля имайте предвид това преди да решите да изразите своята гледна точка или да публикувате нещо, а при нужда се възползвайте от опцията "преглед". Само когато администратор реши че е уместно би било възможно нещо да бъде коригирано или дадени постове да бъдат отделени. Тъй като тази преценка е строго индивидуална и субективна не би следвало да се разчита на нея или да се гледа на това като на средство за въздаване справедливост. Това е просто опция за малко повече прегледност.
Народа е казал: "Речена дума - хвърлен камък".
Недостойно е първо да се публикува нещо, след което да се прилага редакция или заличаване на мнение, променящи смисъла на казаното или последвалия диалог, още повече когато се прави умишлено. Нека онова което публикувате бъде ясно, културно и добре премислено, такова каквото максимално добре ви изразява и зад което бихте застанали и на живо. Това е вашият образ пред всички четящи форума и нека той бъде основание за гордост, а не за срам.
Тук би следвало да сме се събрали все зрели и възпитани хора, с обноски и проявяващи уважение към другите. Тук не е мястото за изливане на неудовлетвореност или за избиване на комплекси, което не значи обаче че аз в ролята на администратор ще водя борба с форумните хейтъри или тролове. Нямам намерение и не ми е работа да се меся в междуличностните взаимоотношения на потребителите, нито да се опитвам да ги превъзпитавам. Само казвам че всеки лично е отговорен за действията си, сам избира как да се представи пред околните и как да изглежда в очите им.
Не желая да ми приписвам чужди грехове и да бършаш посраните задници с мен.
И ми е неприятно, някой, който не ме познава да ме коментира "по слухове", а други, които ме познават да се включват в купона.
Ете затова го написах всичко това.