ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Видима от всички тема

Re: ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Мнениеот mulenceto » 25 Юни 2019, 09:29

Пиле, не съм изгорял, нито покрай мокрото, нито покрай сухото.
Преди да се случи не бях влизал в "оня" форум към 20 дена, камо ли да участвам в баталните събития, развили се между теб и Мечков, които пък катализираха завършека на падението на семейния бизнес "Рибарски".
Просто една сутрин установих, че достъпа до форума ми е преустановен и тъй като някои от вас ми бяха казали, че така се е случило с тях, просто реших, че не си заслужава усилието да питам какво и що.
Позволявам си да напиша публично това, което е говорено много пъти в последните години, в които въпросното семейство буташе нещата към съсипване, а сега демагогства и се оплаква колко било трудно. Ама много трудно е да ми напишеш два реда в лична бележка и да ма кажеш защо смяташ, че място ми не е в твоята лична собственост, която твърдиш, че управляваш за общото благо. Щото, аз съм и писал конкретно на мадам доста лични бележки, когато е ставало неприятно и се нарушаваха написаните от нея правила. А тя благоволи да ги промени, за да оправдае бездействието си, че даже и забрани редактирането на мненията, с което тогава се случваха злоупотреби, но не постигна нищо, за подобряване на отношенията, освен за затрудни максимално пишещите.
Да припомня, какво благоволи да напише, след като и аз и доста други стари потребители и бяхме поставили въпроса за необходимост от административна намеса.
Пуснато на: Сря Окт 25, 2017 4:17 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Считано от днес всички раздели на форума са с недостъпна възможост за редакция или триене след публикуване от страна на потребителите. Моля имайте предвид това преди да решите да изразите своята гледна точка или да публикувате нещо, а при нужда се възползвайте от опцията "преглед". Само когато администратор реши че е уместно би било възможно нещо да бъде коригирано или дадени постове да бъдат отделени. Тъй като тази преценка е строго индивидуална и субективна не би следвало да се разчита на нея или да се гледа на това като на средство за въздаване справедливост. Това е просто опция за малко повече прегледност.

Народа е казал: "Речена дума - хвърлен камък".
Недостойно е първо да се публикува нещо, след което да се прилага редакция или заличаване на мнение, променящи смисъла на казаното или последвалия диалог, още повече когато се прави умишлено. Нека онова което публикувате бъде ясно, културно и добре премислено, такова каквото максимално добре ви изразява и зад което бихте застанали и на живо. Това е вашият образ пред всички четящи форума и нека той бъде основание за гордост, а не за срам.
Тук би следвало да сме се събрали все зрели и възпитани хора, с обноски и проявяващи уважение към другите. Тук не е мястото за изливане на неудовлетвореност или за избиване на комплекси, което не значи обаче че аз в ролята на администратор ще водя борба с форумните хейтъри или тролове. Нямам намерение и не ми е работа да се меся в междуличностните взаимоотношения на потребителите, нито да се опитвам да ги превъзпитавам. Само казвам че всеки лично е отговорен за действията си, сам избира как да се представи пред околните и как да изглежда в очите им.

Е сега вече се действа с "мъжка" ръка, но усещането не е за справедливост и ред, а за разчистване на чужди сметки.

Затова аз съм тук логично, защото съм имал мнение за тяхното поведение, а от друга страна нямам нито бизнес взаимоотношения, нито съм семеен приятел, за които се правят изключения.
Не желая да ми приписвам чужди грехове и да бършаш посраните задници с мен.
И ми е неприятно, някой, който не ме познава да ме коментира "по слухове", а други, които ме познават да се включват в купона.
Ете затова го написах всичко това.
mulenceto

Мнениеот Kacho » 25 Юни 2019, 10:02

mulenceto написа:Продължавам да се чувствам странно!!!
Все по-странно.
Покрай дискусията тук проследих и форума на БАКК.
Re: Тема за избиване на негативна енергия, комплекси и простотия
#8 Мнениеот asentm » 23 юни 2019 18:53

Много хубава тема Цвете, но мисля че са малко хората които ще кажат нещата такива каквито са. Някой от тях са изгонени от форумите и злословят по всякакви електронно комуникативни канали....
Стефан е много прав - протеста бе рехав не заради каузата, а заради хората които се юрнаха да са тартори. Още повече, че когато искаш да си кажеш мнението те го приемат лично и започват да нападат....
Победата в една битка не се печели само с войска,печели се със стратегия!
Писах го няколко пъти, но няма кой да ме разбере.
Това е за Вас Владо, Косьо, Муле, Пиле, Марци и ко.
Кемперизма е наше хоби, не начин да се себедоказваш.

И какво да видя ..... Някой си asentm, който е "някой" си за мен специално, защото не се познаваме и нямаме нищо дружески, нито обратното взаимоотношения, вземал че ме споменал по подразбиране анблок с други колеги кемперисти, свързвани с някакви странни твърдения.
И ще кажа така.
Асене, а особенно Делчев и Камене, с които се познаваме достатъчно. Да не казвам, че на вас двамата съм ви вършил и работа нееднократно.
Най-любезно ще помоля всеки от вас, които може да преведе конкретни примери, нека ги цитира, посочи мое поведение, даде гласност на слух или споделено мнения от трета страна. Каквото и да е .... Изгонен съм за какво точно, злословил съм, използвал съм електронни комуникационни канали ...
Поради що бе хора, сте си съставили подобно мнение за мен!

Здравей, Милене!

Аз също съм учуден защо си споменат, личното ми впечатление е, че си запазвал дипломатичен тон и контакт с всеки, без оглед на форумния джендър . Странно, че те забраниха и в кемпер форума - не виждам твое участие в последните полемики. Нямам и примери, с които да посоча каквото и да е твое агресивно поведение към някого или група! Този форум е малка трибуна, следно е да зададеш въпроса си в темата с мнението на Асен.

Поздрави,
Камен
Kacho

Мнениеот chicken » 25 Юни 2019, 17:48

Повода да споменаваме определени хора мина, нещата са ясни, можем вече да си гледаме рахата. Останалото е мазохизъм.
chicken

Мнениеот mulenceto » 25 Юни 2019, 22:08

Ами, аз благодаря на Качо, че си направи труда да драсне два реда и се надявам да не е изглеждало като изнудване.
Нямам намерение да се регистрирам при БАКК, само и само да влизам в полемика с някакви опортюнисти.
Което не значи, че всички там са в тази категория, най-малкото, понеже не ги познавам. Но да си се водят по пълководците, с които нямам допирни точки, но пък си позволяват да ме споменават и поучават!

Делчев, няма нужда ма се обаждаш, да ми говориш на ухо. Знам, че няма да ми кажеш нищо лошо, затова и не ти вдигнах.
Спазването на равна дистанция спрямо всички, не изключва споделянето на публично мнение.
Затова и съм писал тук в отворената за всички тема.

По-важно ми е, в този форум да си имаме уважението, което не изключва да си знаем и кривините де :)
mulenceto

Мнениеот Данаил Делчев » 26 Юни 2019, 01:18

Звънях ти и по друг повод (за една фурна,ако си спомняш).
Доста сънен четох какво си писал :)
Аз също нищо лошо не съм чул да казваш и нямам спомен и да съм казвал нещо лошо по твой адрес.Чувал съм изброяването на всички имена цитирани от теб , и дори съм те защитавал че ти нямаш нищо общо тъй като знам че рядко влизаш във форума. Но като всички хора и ти си имаш хора които не те харесват ,та предполагам затова си "у кюпа". Майната му. И с мен се драчат,и с теб , и с Иво , и с Качо и т.н.
Честно да си призная ,всяка сутрин с кафето си четях и двата форума. От скоро вече три.То в единия почти нямаше какво да се чете,но кафето ми минаваше в нета. От известно време се чувствам психически изморен,омерзен и всичко кото завършва на -ен от дебатите които се развихриха и злобата която се изля. Който ме познава знае ,че аз съм приятел с всички - и с кемепер клубни членове , и с БАКК членове и с хора които на са чували за форуми и сбирки. (Тази вечер се запознах с кемперист който има кемпер от 5 г и не е ползвал кенефа щото не знаел как...) На никой не съм накривил капата. Съорганизатор съм на една от най-големите сбирки в България ,които се правят не с цел облагодетелстване а именно с цел сближаване,сприятеляване и сдружаване на кемперисти. Колкото повече,толкова повече го е казал един анимационен герой. Слава Богу за момента успяваме с "мисията" си . Има няколко изключения които с годините са доказали че не могат да се примирят. Е плюят ме,дъвчат ме ама съм си цял все още и щастлив че имам все още много приятели кемперисти и през който и град да мина все има на кого да се обадя. И съм приет с усмивка. Ей това е кефа от живота. Не интригата. Не да оплюеш някой пред някой. Всеки може да плюе зад гърба на друг - това за мен е слабост. Не го толерирам. Затова и не се включвам в дебатите. А повярвайте много мога да кажа и на много от вашите въпроси мога да отговоря защото по стечение на обстоятелствата знам отговора. Но си мълча. Дори и не чета постове докрай. Казах Ви. Интригата не е моята среда на комфорт.

п.п. Всичко това не цели да обиди някой. Не визирам никой конкретно. Просто емоционален резултат от всички форуми. Съжалявам че го излях тук,но тук поне може все още да се трие. Може и да го оставя...знам ли...

С уважение : човек който си яде пациентите
подпис......./не се чете/
Данаил Делчев

Мнениеот mulenceto » 26 Юни 2019, 07:32

Явно малко съм се "втелил" по повода, ама все пак не може така, първо Рибарски, сега и някакъв си непознат злослови за мен.
Трябваше да си го кажа вече публично!
Айде мир и любов.

За фурната задачата е направо мисията невъзможна, щото реално търсиш конкретен модел на Dometic, който си е актуален и не сe предлагат втора употреба. До сега с този размер имаше само от модела 555, който е само грил, не фурна.
mulenceto

Мнениеот chicken » 26 Юни 2019, 09:14

Какво разправяте за само грил, не фурна? И аз искам! Само грил, не фурна.
Докторе, както вече казах, не смятам, че викачите са представляващи някоя общност, затова и е нелепо да се говори цялостно. Аз съм сигурен че и “враговете на БАКК”, дето се опитват да го унищожат, са използвали името на отганизацията като общо за определени хора. Видно навсякъде си има агитка, която отблъсква хората, влизащи на тези места за релакс, не да се напрягат. Грешката беше, че някои им отговарят, вместо да ги оставят да си плещят. Ама то такова същество като е упорито изнервя. Та може би е вярно, че всички участници носим колективна вина. Да, знам, че за всичко аз съм виновен, но ще си го преместя.
Като каза най-голямата сбирка та се сетих... Подредбата на кемперите и масата беше същата като толкова оплюваната и гнусна подредба на протеста... Дори и идеята беше същата. Само мащабите бяха други. Ама сигурно ми се е привидяло, културните и истински кемперисти нямат маси и столове...
И друго се сещам покрай срещата... Аз, един от враговете на БАКК, искащи да го съсипят, бях там, обикалях постоянно из района и никой не се хвърли с голи гърди да защити срещата от мен, врага! Що така, бе другари? Мразите ме само във нета ли? Или някои хора, които врякат уж от ваше име, дори на ходят на срещите? Това сме го виждали и в сругия форум. Най-големите защитници на добрия тон (каква ирония, видно от техните и на развалящите добрия тон писания) не са стъпвали на сбирка на форума!
Не, айде сериозно, наистина не си струва дори мисленето на тези неща! Нивото е прекалено ниско, за сметка на егото. С краен резултат комедия. Ама от черните, защото се отразява на цялата общност. Вижда се и с двата форума какво се случва. Айде, единия го унищожих аз. Във форума на БАКК дори не съм регистриран. Защот е толкова безумно празен и скучен? Къде са хората? Пак аз ще да съм ги изгонил по някакъв начин. Или пък Марци и Владо ще да са били! Няма как да е друг...

Докторе, до де стигна бре? Спря да ми споделяш, та не смея и аз да ти пратя някоя снимка. Фолиото е страхотно! Сега водя битка с жената. Тя иска, аз не... :) Искам де, ама с такова фолио започва да крещи КЕМПЕР по улиците :) Обмислям вариант само черното около прозорците...
chicken

Мнениеот mulenceto » 26 Юни 2019, 09:30

Пиле, ти не си за Dometic 555.
Скъпо, лъскаво и с размера на малка фурна, а е само грил.
Срещат се стари модели грилове в корпус с вратичка за закрепване под шкафа, но са изключителна рядкост.
Реалистично е да измислиш нещо с плот с грил от англичанка.
Вече не помня какво беше сложил като котлони в кастена и не ми се влиза в "оня" форум да ти търся темата, но, ако можеш да отделиш място за едно чекмедже с размери малко по-малки от плот четворка работата ще стане.
mulenceto

Мнениеот chicken » 28 Юни 2019, 08:40

Продължавам да прехвърлям оня форум... Много сме мизерни ние с палатките, без никакви хигиенни условия и с провесените на простора гащи и чорапи. А кемперистите сте едни готини... И не носите гащи и чорапи. Или си ги перете в в пералня със сушилня и не се виждат на простора... Странно, като отворя каталога на Мовера, оня, за дойчландците, вътре има поне десет варианта на простори...
Верно някои малоумници не се чуват какво говорят. И при това положение и мен ме е срам от тези с кемперите А при едно разделяне и налазване на забрани познайте кой ще го издуха най мераклийската. Не, няма да са палаткаджиите.
Баси простотията в “кемпер обществото”! Абе, мое ли чалгаджия да ми дава акъл за прилично и неприлично бе?! И то от тези, дето се събират и палят генератор, че да има за колоните и маанетата им. Палатките, просторите и дупките за кенефи им бъркат в задника! А бичи чалга селтака!
Като палаткаджия се чувствам напсуван, което ми дава пълното прави да псувам и аз тези, мразещите палтакджиите. Възражения?
chicken

Мнениеот Жана » 28 Юни 2019, 10:24

Като някой, който се е наслушал/начел на подобни неща и от двете страни, просто вече се уморих. Доскоро слушах палаткаджии от зелените среди колко са тарикати, как ще измамят системата и какво ли още не, как ония да се оправят, щот то с палатка е по-еди как си. И не очаквах другия вид къмпингари да слязат на това ниво да коментират другите. И всичко това се наслагва, всички започват да се нервират. И накрая нищо.
Започвам да мисля, че решението е просто да се спре темата и всеки да започне да си се наслаждава на почивката когато, където и както може.
Жана

ПредишнаСледваща

Назад към За форума