Аз млъквам,,че само лъжа и манипулирам. Цял месец откакто съм изгонен от оня форум, ама явно някои имат нужда от повод да се слюнчат и изтъкват, та още им държа подмокрено. Та внимавай, Огромний, кво пишеш, че ей го, мен ще ме “ремонтират”
Междувпрочем знам мен и Марци за какви постове (уж) ни изгониха, явно новите правила не важат за всички...
“Баткооооо, казвам ти мога да изправя със секирата и всяко криво дюшеме на всеки "майстор" . Тоест Бате много неща омекнали можем да оправим, а можем и да омекотим. Стига браточката да иска такъв "ремонт" Embarassed
Ако някой има проблем с пода - нека пише тук - нямам тайни и ще разнищим в тази тема всичко. Който иска да майстори - проблеми няма. Няма и нищо сложно. Ако на някой са му обяснили, че има- Да, така е, но само, когато работи с неправилните материали и мозък, защото после се налага да преодолява дунавски вълни, дървеници и покълнал разсад между фугите. Това вече се е случвало, но тук инфо няма да намерите за тези проблеми... Wink
Ще препоръчам на четящите юзъри в техническите теми много внимателно да си подбират инфото. Да проверяват кой го пише и как. Защото с годините, форумите се напълниха с разни батки , които сеят акъл, без да го имат. Подбирайте си добре инфото. Най-хубавото е, че тук такива "майстори" на този етап няма.
Поздрави и нека тази секция бъде от полза на юзърите тук ! Лесно е - просто не трябва да лъжем “
Забавното е, че и за дюшемето и за нищо друго никога не съм премълчавал и лъгал. В началото не пишех (защо ли), но хората се скъсаха да ме питат и на всички отговарях на лични и на живо. Включително и на лижещи нечии задници. После и във форума го писах. А именно да, дюшемето си еба майката, съжалявам, че го направих и, че повече няма да си причиня такова нещо. Ама на някои путарани, с които съм споделял, не им и идва на акъла да възразят на Мечков. Един не написа “Абе, Мечков, не е вярно, че не си е казал проблемите. Шунди сеирджийски. А на Мечков не ми е изгодно да вижда всичко написано. Нали му трябва повод да се слюнчи и да е мъжкар...
Междувпрочем не се иска много акъл за да се знае, че дюшемето е по-лекия и по-добре изолиращия материал в сравнение с шперплата. Нарежда се идеално, резултата е перфектен. За няколко дни. Но не материала е некачествен, а аз съм тъпо парче. И лъжа.” Голямата” драма е, че си трябва един час облепване с найлон, че прахоляка се навира навсякъде, един час шкурене със шлайфа и евентуално покриване с нещо, с което се покрива и шперплата. Аз имам друга идея за след шкуренето, защото продължавам да държа на истинското дърво на пода.
Истината е, че искам да го изместя в майсторлъка и се скъсвам да лъжа и прикривам.
Аз чакам с интерес ремонта ми, че нали, на живо не е като в интернет, скъсвам се да въртя километри и нощувки в дървоядите за спътници, и си работя по кемпера, че е далече от довършване. А ти, Огромний, внимавай да не те причислят към батките, даващи акъл. Съжалявам, че в твоята тема, ама си е по темата, а мен ме мързи да си почвам отново моята. Сега повече разходки ми се споделят