ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Видима от всички тема

Re: ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Мнениеот chicken » 22 Юни 2019, 21:17

Разбира се, но, както и навсякъде, където се вихри по-висшата класа, обикновените хора в един момент спират да се обаждат.
Междувпрочем забеляза ли, че съвсем не лицемерно и интригантско, защото не е типично за някои хора, за разлика от нас, там е пусната снимка на празен площад, а не на реално случилите се неща, колкото и неудовлетворяващи да са
И пак междувпрочем, аз продължавам да твърдя, че никога по никакъв повод и никъде не съм казвал нищо против БАКК като организация и обща членска маса, независимо как ме представят.
chicken

Мнениеот chicken » 23 Юни 2019, 21:25

Мдааа... Още един бърз поглед в темата във форума на БАКК доказа, че диалог не може да се води с определен тип индивиди. Известно време ми беше забавно как прехвърлят на други това, което правят, вече и това ми мина.
Някой тук е искал да е тартор, искали сме да се себедоказваме, обиждали сме, интригантствали сме...
Рибарски много удобно изтриха неща, които уж нямаше да се трият, но аз помня пост по пост как, от кого и защо тръгна последната простотия, защото беше свързано с писано от мен. И доста хора прочетоха всичко преди да се изтрие, доста от твх и успяват да разсъждават, та какво ли да се коментира повече. Ще поживеем, ще видим. А през това време ще се правим на онези, истинските кемперисти и ще си кемперистваме. Нищо, че нашето не е квото трябва. Ама то онова е само за избрана класа, та не се и натискаме :)
Боже, прибери си вересиите!
chicken

Мнениеот Боро » 23 Юни 2019, 22:20

Доволен съм, че все пак петнедесетина екипажа се събрахме да покажем несъгласие с гласувания закон. Сезона явно е подбран подходящо за тези промени. Не виждам нищо лошо, който и да е, от където и да е, ако може да побутне във вярната посока законодателството. Не ме интересува кой ще обере лаврите-важно е да има положителен резултат.
Боро

Мнениеот vladostanimirov » 24 Юни 2019, 14:39

Колеги, протестът е успешен. Щеше да е по-успешен ,ако не го оплюха по другите форуми, не го заглушиха нарочно и не злорадстваха за слабото представяне. Доволен съм ,че участвах в него. Бях днес заедно с Любомир Мулетаров, Константин Попов и Мирослава на среща с Омбудсмана Мая Манолова. Новината е ,че тя е имала кемпер преди време и е наясно с тоя вид техника. bTV и Евроком записваха срещата , а Канал 1 ,bulgaria on air и други присъстваха само на изявлението за медиите след това. Следете довечера новините. Оказва се ,че наистина 22-рата поправка е противоконституционна и ние, дето бяхме на жълтите павета, бяхме прави. Какви бяха ония ,дето заглушиха протеста и злодарстваха ,че сме малко, не знам. Това е, моля секретарката да го помести където трябва. :D :D
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 24 Юни 2019, 21:50

Майка им комунистическа ( по представител на БАКК, надявам се не представляващ БАКК), Радев наложил вето, а Манолова се кани на герберите, ако го отхвърлят. Не щем нищо от комунистите! По-добре ГЕРБ да ни ебат, отколлото комунисти да ни оправят!
Боже, събери си вересиите ве!
chicken

Мнениеот mulenceto » 24 Юни 2019, 22:52

Продължавам да се чувствам странно!!!
Все по-странно.
Покрай дискусията тук проследих и форума на БАКК.
Re: Тема за избиване на негативна енергия, комплекси и простотия
#8 Мнениеот asentm » 23 юни 2019 18:53

Много хубава тема Цвете, но мисля че са малко хората които ще кажат нещата такива каквито са. Някой от тях са изгонени от форумите и злословят по всякакви електронно комуникативни канали....
Стефан е много прав - протеста бе рехав не заради каузата, а заради хората които се юрнаха да са тартори. Още повече, че когато искаш да си кажеш мнението те го приемат лично и започват да нападат....
Победата в една битка не се печели само с войска,печели се със стратегия!
Писах го няколко пъти, но няма кой да ме разбере.
Това е за Вас Владо, Косьо, Муле, Пиле, Марци и ко.
Кемперизма е наше хоби, не начин да се себедоказваш.

И какво да видя ..... Някой си asentm, който е "някой" си за мен специално, защото не се познаваме и нямаме нищо дружески, нито обратното взаимоотношения, вземал че ме споменал по подразбиране анблок с други колеги кемперисти, свързвани с някакви странни твърдения.
И ще кажа така.
Асене, а особенно Делчев и Камене, с които се познаваме достатъчно. Да не казвам, че на вас двамата съм ви вършил и работа нееднократно.
Най-любезно ще помоля всеки от вас, които може да преведе конкретни примери, нека ги цитира, посочи мое поведение, даде гласност на слух или споделено мнения от трета страна. Каквото и да е .... Изгонен съм за какво точно, злословил съм, използвал съм електронни комуникационни канали ...
Поради що бе хора, сте си съставили подобно мнение за мен!
mulenceto

Мнениеот ogromnii » 24 Юни 2019, 23:22

https://www.youtube.com/watch?v=N6oQgshUwDw

П.п. Не открих никъде в нета читав запис. Викам си - пак на мен най-трудното. Изрових си всичките плочи - ами няма я! Някой ми е чопнал сингъла. С автографа. Аман от приятели. Никви купони в къщи повече! Поне 10 дни! Баси!!
ogromnii

Мнениеот chicken » 24 Юни 2019, 23:43

Милене, само ти не си разбрал :) Изгоря покрай мокрото. Или май обратно беше :) Очевидно не става дума за БАКК, защото, както за пореден път ще кажа, не съм обсъждал БАКК под никаква форма. Бях на Димитровгадската среща, никой не ме замери с нещо... :) Пък съм в списъка. Очевидно става дума за една група от хора, намерила си още един повод и място да мрази друга група от хора, които, вместо да ги оставят да са велики, им ровичкат анално. Ето, аз например, вместо преди време просто да кажа "Да, Мечков, прав си!", реших, че все пак има място за диалог. То се видя култура и интелект... Бате...
А ти си невинна жертва :)
chicken

ПредишнаСледваща

Назад към За форума