Продължавам да се чувствам странно!!!
Все по-странно.
Покрай дискусията тук проследих и форума на БАКК.
Re: Тема за избиване на негативна енергия, комплекси и простотия
#8 Мнениеот asentm » 23 юни 2019 18:53
Много хубава тема Цвете, но мисля че са малко хората които ще кажат нещата такива каквито са. Някой от тях са изгонени от форумите и злословят по всякакви електронно комуникативни канали....
Стефан е много прав - протеста бе рехав не заради каузата, а заради хората които се юрнаха да са тартори. Още повече, че когато искаш да си кажеш мнението те го приемат лично и започват да нападат....
Победата в една битка не се печели само с войска,печели се със стратегия!
Писах го няколко пъти, но няма кой да ме разбере.
Това е за Вас Владо, Косьо, Муле, Пиле, Марци и ко.
Кемперизма е наше хоби, не начин да се себедоказваш.
И какво да видя ..... Някой си asentm, който е "някой" си за мен специално, защото не се познаваме и нямаме нищо дружески, нито обратното взаимоотношения, вземал че ме споменал по подразбиране анблок с други колеги кемперисти, свързвани с някакви странни твърдения.
И ще кажа така.
Асене, а особенно Делчев и Камене, с които се познаваме достатъчно. Да не казвам, че на вас двамата съм ви вършил и работа нееднократно.
Най-любезно ще помоля всеки от вас, които може да преведе конкретни примери, нека ги цитира, посочи мое поведение, даде гласност на слух или споделено мнения от трета страна. Каквото и да е .... Изгонен съм за какво точно, злословил съм, използвал съм електронни комуникационни канали ...
Поради що бе хора, сте си съставили подобно мнение за мен!