Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот chicken » 09 Фев 2020, 18:26

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 09 Фев 2020, 18:34

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 09 Фев 2020, 18:38

Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 09 Фев 2020, 18:44

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 09 Фев 2020, 18:46

Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот mulenceto » 09 Фев 2020, 20:31

chicken написа:Охооо! Сега ме връщат метър и половина назад! Един от капацитетите в другия форум казва, че би монтирал само оригинален бойлер (изпълнено), но само НОВ! Ся ще трябва да продавам моя на някой смотльо и да пазарувам от Movera или Frankana Freiko. Начи, Савич, Ицо, Муле, ОЛХ, не ставате! Стига сте заблуждавали хората, амбулантни търговци таквиз!

Инж. Петров е най-малкият проблем там, в момента.

Пръкнал се е един с ник gourgourov, към който дори Мечков прояви нетипично за него търпение, сигурно защото още лично не му ходил в сервиза.

ТоА се има за голям Остап Бендер, ама да не почвам да му обяснявам подвизите пред мен и Боби (и Гого). Иначе на написано е велик.
mulenceto

Мнениеот chicken » 09 Фев 2020, 21:54

Що бе? Не е част от статуквото ли? На мен ми изглежда съвсем нормален, задаващ си съвсем нормални въпроси. По това, което съм мяркал там. Иначе е ясно, че всеки греши за нещо. Дори и аз :)
chicken

Мнениеот mulenceto » 09 Фев 2020, 23:22

Щото лъже бе! Ти като видиш, че някой пише "на насреща" и първосигнално се присъединяваш към него.
Щото цитираната сума за ремонта е била за куп неща, вкл. пълно обслужване на буса - ангренаж, смяна масло, ремонт на теча в банята под коритото и дълъг списък от неща още, вкл. липсващи части от печката Truma S3004 (по-новият модел със заобления панел) - дошла без целия преден панел, част от крана и без щок.
Щото му липсваше и управлението на вентилатора на печката от модела TEB 2, който по каталожни данни е към 80 Евро и при разговора с мен му казах, че нямам здрав втора употреба, а такъв, който не може да се отремонтира, но мога да му предложа нов на цена под тази в магазина. А той си бил оправил някакъв подарен за стотинки. Късмет, че е бил потенциометъра, ама не винаги е само това, но пък го извеждаме гордо като правило и се споменават някакви мошенници дето му обяснили, че бил невъзможен ремонта! Ми да доде за му дам, този който имам тук развален и да ми го оправи срещу заплащане.
Щото този е отишъл при Боби с неизточена и напълно замръзнала система, вкл. бойлера и като се е размразило е протекло и някъде под банята. Списъка предължава с липсващо захранване към уреди, липсващ контролер на соларния панел и т.н. и т.н.
Щото Боби му отделил няколко часа да му помогне и да му опише проблемите, без ангажимент да ги оправят при тях.
И без да му вземе стотинка.
Щото има разлика да оправи нещо си, по негов си начин и с помощта на подарени му части и да отиде в сервиз и да има претенции да не му искат пари.
И е ходил при Кристиян да проверява цените. Е за него нищо не казва, какъв търгашин е.
И щото пише, сякаш е оправил всичко това за 150 лв и няколко часа труд, а някакви си му искали 2500 лв.
Ай сега смятай какво е свършил от списъка, който са му дали. Започни с това за колко ти смениха на теб ангренажа, маслото и т.н., като най-лесно да се сетиш!
И добре, че са му подарили някакви части, и не споменава да е купил нещо.
Макар, че панела на печката, кой ли ще му го подари....
Сега чакаме новината как си е разглобил банята и си е отстранил теча за 5 лв, а в сервиза са му искали ....
Да спомена, че и бойлера му трябва да се извади, разглоби и провери щом е бил замръзнал.
Ама, давай да веем по форумите байряка и чифте пищови на голи мъдури.
mulenceto

Мнениеот chicken » 10 Фев 2020, 00:58

Бах маа му колко не те е домързяло да пишеш :)
Не знам за кво говориш. Аз го помня само от някаква тема за климатик. Тези неща съм ги пропуснал.
И ся, Кристиян бил търгаш, оня бил нам си къв... Ми всеки гледа да изкара някой лев, пък този, който има нужда да го даде избира на кого. На мен днес ми взеха 300 кинта за да ми сменят компресора на едната витрина. Ми ко да напрайм, наложи се... А за 300 кинта щях да си имам монтиран люк! Ако го взема от официалния представител де, не от Кристиян :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 10 Фев 2020, 08:18

Малко хейт си е здравословен. Ама не прекалявайте - половин час рових, любопитен да прочета какво толкова интересно има, а то - скука. Тоя филм са го прожектирали многократно, Мисля че конфронтацията между "да минеш метър" и "ново, оригинално" е вечна, всеки си научава урока в един момент, освен описаният от Айнщайн типаж правещ едно и също и очакващ различен резултат :mrgreen:

ПП - Пиле, само разводняваш темата със снимки на ухилени деца тук и там и чашите зелена еуглена. Курник ли правиш или си развяваш к.? :lol:
ogromnii

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии