Имено. Затова сложих още един панел, да хващат от нищо поне нещо

Иначе лятото в общия случай и половината ми стига. И моя акумулатор е под седалката, но за разлика от владовия си е със стайната температура
Владо, взимамй Монбата да пробваш, че е по-евтин поне. И толкова. Пък ако трябва е палиш. Аз гледах каталожните данни на печките, взех си Е2800 заради тока, пък накрая се оказа, че е двоен... Ампер на слабата степен, два на силната... Уж пак нищо, ама на... Сега ще видя, при премахнат пад от над половин волт тока трябва да падне... Владо, виж си напреженията, защото знаем какви са инсталациите и на колите и на кемперите... Един кемпер вече е с две идеи по-щастлив, след като си пипна фабричната шитня, наречена инсталация. Точно преди да се замисли за нов акумулатор. Га някой производител пусне моите кабели, тогава ще го призная

Акумулатор-печка, акумулатор-хладилник, акумулатор-помпа са десятки. Тук там от тях се отклонява някой по-тънък за по-малки консуматори...
Май съм казвал, ама гнездото в багажника на старата Тойота се водеше 10А. 5 метра един квадрат кабел! На таковата им в таковата