Всичко прекрасно, но имаме една седмица да подготвя празен бус за едноседмично ходене на море. Ясно е, че ще е на къмпинг, но все пак някъде трябва да се спи, нещо трябва да свети, хладилник, посуда.... ААААААА!
В следващите постове всичко е времянки за пътуването. Всичко след това се разкара и се направи наново. За следващото пътуване
Единственото постоянно, с което се заиграх, беше битума по ламарината. Много хора го пропускат, но е изключително важен, защото променя резонансната честота на ламарината много сериозно. Много по-сериозно, от залепената каквато и да е друга изолация. Това е едно от малкото категорични твърдения, които ще изкажа тук, Въпреки, че съм обвиняван в какво ли не по въпроса, но винаги, ама винаги на гола ламарина се лепи битумна лента! Ако някой се съмнява може да си направи експеримент със задните врати. Аз налепих първо на другите места и също имах момент на колебание, защото колкото и лесно да изглежда, си е заиграване, а и цифра. Не е необходимо да се покрива цялата ламарина. Аз леко съм се попрестарал, но и не пречи.
Между другото казвал ли съм, че никога преди това не съм гледал клипчета в тубата как се прави кемпер?

Само изпълненията на Савич съм виждал в оня форум. Най вероятно съм откривал многократно топлата вода, ама кво да направим, така е по-забавно

И още нещо важно, като съм се разписал! Никога не го правете бързайки, а без финанси. Двете неща са тотално несъвместими. До толкова, че сега бих го направил отново. Всичко, от до. Правят се компромиси, които после не могат да се оправят. Или парички, или бавно при осигуряване на финансиране, за да не се претупва нищо!!!