Та така. Решихме го и на момента караваната се оказа в продажбено положение. Дори бързо се намери купувач. Но! Няма пари. Колко ще и искам, ако сваля всичко... Най-логичното би било да откажа да се занимавам. Но пък това, което свалям е готово за бъдещия кемпер... За два дни свалих всичко, правено година и половина, като трябваше да остане годна за ползване каравана, сиреч да не си личи, какво е било и, че съм я разкостил. Справих се, разбира се

Ама си беше корец. Три курса с вана, вкъщи настана малка лудница и до ден днешен нямам представа как в 4 метрова караванка се събраха боклуци, които три пъти напълниха до горе 5 метрова кола с извадени седалки...
Взехме парите и газ с колата към Прага на концерт на Ролинг Стоунс

До тук с кефа, после се почна със споменатото търсене на бус. Имах желание да душа собственици на бусове, да ги газя с валяк, да ги топя в киселина...

Ухото ми светеше от облъчването от раговори по телефона, надъхване и още по пътя настъпващо предчувствие за разочарование... Мобилето не се затваряше... Разходка София-Враца-Ямбол-Сливен-София за един ден си беше стандарт... Е, Разград беше най далече... Там имаше прекрасен огромен Фиат с тройка мотор, който някой беше успял да унищожи и миналото му величие се усещаше само на първа...
През това време се оглеждахме и за кемпер кемпер, ама с нашия бюджет нямахме никакво желание да го открием. Какво може да се купи за 12-13000... Така де, не питам

Истината е, че кемпера си е кемпер, но кастенвагена... Всеки нормален човек има две мечти. Бар на плажа и бус, направен на кемпер. Бар си имам, е, не на плажа... За второто, гледам и хора, от които не се очаква, се палят...

Айде, стига толкова скучни неща, минавам по същество. По малко, когато имам време

А и трябва да възстановя снимките от другата тема...