Натам, че и насам...

Видима от всички тема

Re: Натам, че и насам...

Мнениеот chicken » 01 Ное 2019, 22:13

Е, ми друго си е да виждаш последните блокове на Софето :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 02 Ное 2019, 09:36

То зависи кои блокове се виждат, щото...
Те люлянци са си направо в кв .Меден рудник...
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот nelim » 30 Ное 2019, 19:27

Пиле, половината снимки ги няма :) Покрай тебе и аз се замислям за кемперван, ама се чудя двамата калпазани като поотраснат дали ще се събираме 4-мата вътре :)
nelim

Мнениеот chicken » 30 Ное 2019, 19:56

Къде, в тази тема снимките? Отварят ми се всички! Ще проверя и от компа.
Мен само леглото ме притеснява. Нали си спят заедно горе... Другото си е като в кемпер.
Ама ние пък истински кемпер не сме ползвали, само на гости за пиене, та де да знам :)
chicken

Мнениеот chicken » 30 Ное 2019, 20:45

Вярно ги няма! Ще търся проблема! Добре, че каза! :)
chicken

Мнениеот chicken » 07 Дек 2019, 23:27

Сега виждат ли се, или само на мен са ми в някой кеш? На трета и четвърта страница, Широка поляна. Те са качени на друго място и не го знам, може да е проблемно
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 08 Дек 2019, 00:39

Не
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 06 Яну 2020, 18:37

Та пак така...
Както се видя от другата тема-Атина.
Не знам какво правихме, ама уж трябваше в събота сутринта да тръгнем, пък то нещо се случи. Може би защото не минахме през любимото Метро, щото къде да ги пека тия кебапчета у гръцката столица, та се завъртяхме през Кауфланд за туй онуй... После пак нещо правихме... И кебапчета взехме де... Абе празници са, та на границата светнах някакви лампи, че вече мръкваше... Гишето за колите беше точно до камионите, та от там ми се размахаха да спра. Спрях си, ама на чиляка му трябваше половин поглед за схващане на кемперската ситуация и махна да изчезваме. Лични карти и влизането в Гърция отне минута и половина. Нов рекорд. Сигурно щото жената караше. За сметка на това гледах с празен поглед как колите изчезват нейде в дясно покрай мантинелата и докато зацепя какво разправяше Огромния, се озовахме съвсем сами на бариерите на тола. Приготвил съм си аз едни 5,5 евра, щото нали, над 2,20... То пък светна 2,40. Настана малка суматоха, та въпреки, че имахме поне 10 евра на монети, развалихме петичка от хартия. Не разбрах какво стана, ама не се жалвам :) Малко след това колите, дето изчезнаха вдясно, се появиха пак от там...
Та така. Караме си ние, мръкна съвсем, та се нахулихме в Солун. Ще си сипем по пиене и ще го мъдрим за после. На сухо планове не се правят. Минахме през първото набелязано място. Става, ама решихме да видим друго, оттатък центъра... WTF мадър факър! 5 км на там и 5 на обратно в осем вечерта в събота през пъпа на Солун! Тия тъкмо са изпълзели и всички са с колите си! Направо се усетих как ми артиса и пиенето, и плановете. Щото стана ясно, че на другото място е фраш. Два кемпера се бяха уредили, но, Бога ми, идея нямам кога са уцелили дупки там...
Поредната безсънна нощ. Работех дистанционно, че имаше две мероприятия за координиране у БарУ, като спрях трафика пък отказа да стори същото... Точно до нас два светофара и денонощно бръмчащи насам натам гърци...
chicken

Мнениеот chicken » 06 Яну 2020, 22:06

Та така де, дойде утро, ден следващ. Заспалите се събудиха, аз продължих да се цъкля. Закуски, кафета, рисуване по прозорците... (изпотиха се след като махнах завесата, да не си помислите, че се потим и на 14 градуса, колкото беше през нощта :)

Изображение

Аз изпих един Ред Бул от резервите за дългото шофиране до Атина и два аналгина и тръгнахме на разходка. А, да, Атина се отече, ама не си личеше на някого да му е направило впечатление...
Минахме на разузнаване през квартала с кръчмите и баровете, бивш на червените фенери... До пристанището е все пак... :) Тепърва изпълзяваха след тежката съботна нощ. Там се затваря в 6 сутринта, като истински се започва след 11-12. До тогава плюскат :)

Изображение
Изображение

По крайбрежната духаше неприятен вятър, но витрините на всички заведения бяха отворени и пред тях нямаше свободна маса. Като цяло беше странно усещането. Декември гърците си живеят навън. Всичко отворено, половината стока на магазините е на улицата, народ, народ...
chicken

Мнениеот chicken » 06 Яну 2020, 22:09

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

ПредишнаСледваща

Назад към Пътувания, пътеписи