Натам, че и насам...

Видима от всички тема

Re: Натам, че и насам...

Мнениеот chicken » 30 Сеп 2019, 14:49

Е пред кого и защо да се правя?! Има кои да са мъШе, да се оправят. Моята е лесна :)
Последна промяна chicken на 01 Окт 2019, 00:09, променена общо 1 път
chicken

Мнениеот ogromnii » 30 Сеп 2019, 19:58

Оти не споменаваш имена?
ogromnii

Мнениеот chicken » 01 Окт 2019, 00:10

Че огледай се по улиците, моеш ли ги споменеш всички?! :)
chicken

Мнениеот chicken » 01 Окт 2019, 00:11

Ааа, ти конкретни ли имаш предвид? Съжалавам, света не се върти около тях, та не моем ги мисли постоянно :) А и ми забраниха да споменавам напразно Името Му :)
chicken

Мнениеот chicken » 01 Окт 2019, 00:16

Ама това ми напомни за хладилника. Работи си, разбира се, де ше иде. Ако се счупи ше си купя друг компресорен. Ама като захладнее времето малко ме дразни. Намалявам го на тоталния минимум, на ръба да щракне и да изключи. И пак са ми прекалено студени нещата вътре. Не съм мерил, откакто е компресорен кво да му меря. Предполагам, че може и да е към 4 градуса, ама на мен това ми е студено за напитките. Чудя се дали да го изключвам вечер и като стана да пикая на развиделяване да го включвам пак...
chicken

Мнениеот chicken » 01 Окт 2019, 10:53

И пак междувпрочем, тъй като това лято се скъсахме да минаваме през Стамболйски, нямаше как да не ми направи воечатление едно лъскаво нещо за много пари, което трябва да е кемпер. Паркирано на тротоара, заемайки го целия, на улицата паркирани коли... Направо да си слагат една табелка Премини на отсрещния тротоар! Това доказва две неща. Че парите най-често ходят не при умните, а при тарикатите. И, че пари се оравят с пестене. Ако ще и от паркинг или закуски да е. Работата на институциите кво да в коментирам... Съсипаха я тая държава :)
chicken

Мнениеот chicken » 01 Ное 2019, 15:51

Та фанахме се и ние оня петък да ходим отвъд последните блокове на Софето, ма по натам, че да не ги гледаме. Та къде, къде... Е па пак Там...
Бърза смяна на акумулаторите на паркинга, малко софиянски трафик, ЕКО, едно яко меле на люлинско кръстовище, та до любимото Метро. Не най-любимото, ама става. Нямаше кебапчета, та се наложи мръвка, ама тя върви със съответните барбекю сосове и задължителното тариаки... Абе стана сложно, но вкусно :)

Изображение
Пристигнахме нейде към единайсе и половина. По инерция и по пътя на най-малкото съпротивление захапахме по някаква неасфалтирана магистрала веднага след гьоловете, ама дори и в тъмното се усетих, че нещо не е у ред, та заден и леко у лево до познатата позиция. Ще асгалтират, мамка им. Както и да е, при тези маньовъри сме били на 20 метра от колегата Гого, ма успешно сме акостирали на цели 100 от него. И така и не се видяхме, докато не минахме отново на 20 метра от него, ама това после и на края.
Сабахлян всичко си беше като Там.

Изображение
Събудих се отново доста по-късно, нейде към един, както се пееше в една песня. Не, към девет беше, та към десет и половина благополучно изпълзяхме от кемпи. На почивка като на почивка :)
Но събуждането беше дълго и оранжево

Изображение

Пържени филийки, некви бири и менти, децата нещо си се занимаваха, но аз определено не мръднах на повече от 3 метра от кемпи. Докато едни се опитваха да открият остана ли нещо за анихилиране (работна машина, държи се :) ), други се припичаха...
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 01 Ное 2019, 16:02

Не знам дали ще асфалтират, но новия път си плаче за скорости, вдигащи пушилка :)

Изображение

Примък, отмък, че ту горещо, ту студено и дойде време за следобедна дрямка. На почивка като на почивка :)

Изображение

Вечерта както си требе, послед децата някакво филмче на лаптопа, ние изгледахме епизода на Откраднат живот от предната вечер, после, за наказание минахме и това, което по някаква причина не бяхме гледали

Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 01 Ное 2019, 16:25

И ден последен.
Трябва да се отчетат всички влакове

Изображение

и овце. Всичките с разписание по новото време.

Изображение

Видяхме се с Гого и ни хвана предизборната атмосфера. Газ към вкъщи, като през цялото време бяхме в разгара на събитията, благодарение на програма Хоризонт на БНР

Изображение

На паркинга една тъжна гледка в съседство, а мен ме очакваше работна вечер...

Изображение
chicken

Мнениеот datajumanji » 01 Ное 2019, 22:03

Па'ний - пак селяндури...
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

ПредишнаСледваща

Назад към Пътувания, пътеписи