datajumanji написа:Малките още са в несвяст
Га се освестят може да се завъртим натам. До тогаз има и други хиляди места.
Иначе по темата на темата. В единствената фейсбушка група, в която бях останал, се оказаха същите педри. Ако не си на тяхното мнения значи много разбираш, на теб не мое се обяснява, с теб няма смисъл да се говори... След като обсъждахме гуми и аз си изразих мнението за съвместимостта на така обичаните Нексени и бусовете 2001 година ми бе обяснено, че човек, собственик на 7 (седем) гумаджийници, лично е препоръчла Нексени (не ретро фургон Мерцедес с двойна гума и задно) и на кого трябвало да се вярва, на него, или на мен. Сега, как да оспоря интелектуалния и професионален капацитет на хора, които се занимават с каквото се занимават...

Ето, на колега от форума гумаджия му казал да не помпи на повече от 4, че кемпера бил тежък. Моите нови Мишелинки ги напомпиха на 3.3. Топва гумаджия, който от години го работи това. И така ми ги монтира на буса, та добре, че се сетих да мерна положението, та да се нахлузя с мръсна газ през опашката за рекламация. Толкова за професионалите.
Сега съм на тема комари. Напазарувах си всичко необходимо и чакам да се постопли, после ще показвам. Но преди това питах за опит с мрежи с магнитчета, защото хубавите, които знам, са до метър широки, а тези, които съм купувал като за буса, сиреч 150 сантиметра, са много тънки и се разпадат за седмица. Скъсаха се да ми предлагат ресни. Питаш за мрежа, аматьорите ресни предлагат! Обясних културно и възпитано, че не искам ресни и защо не искам ресни. Пак излязох всичкознаещ. В днешно време не дай Боже да имаш мнение! В края на краищатаще си усложня живота с по-тясна мрежа

Ама корава

Ресни! Боже!
На всичкото отгоре си позволиха да ми осмиват юрганчето на задните врати. Хора, които откриват и закриват сезона! Абе гледай си бараката на колела и не се ебавай с юрганчето ми! И не подскачай като ощипана кур...мома, като ти кажат нещо, което не е по твоя тертип! Аман от комплексари!