Ей, няма да ги видим тия толкова ко̀пащи зимни гуми, дето трябва да са заимни, за да са толкова ко̀пащи! Малко неудобно сигурно, като знам, че тия, дето съм показал не са зимни, пък са по-за пясък, чакъл, трева и кал от която имда е зимна… Или още сипазим един гараж Видинки от годините, в които още си мислим, че сме, а? Ех, Джуми, Джуми…
chicken написа:Ако маляките още искат сертификати...
Искат. И нашите маляки ще продължат да искат И на наште ли няма да им стъпиш? Краят на т.нар. извънредно бла бла съвсем не означава край на белия терор. Просто коригираха законодателството така че незаконното да е законно със заповед на здравния. Останалият театър е "глътката въздух". Скоро ще има нов цирк.
Мда, турците вече не искат.. ама отиваш там и не можеш да се върнеш без тест или сертификат.. ние много се надяваме за лятото да отпадне тая глупост навсякъде.
Шото няма модератори А вярно, вече и на мен ми е трудно да си намеря нешата и не е лошо да се разчисти. Сега, не разбрах, излизам без тест, връщам се с тест? Или сертификат? Моя е изтекъл за пътувания, минаха му деветте месец