Поради защото си купихме тенекиено шкафче от швеците без вратичка, отдавна искаме такава. Щото нали. Та като се похвалих, че минах през Марци, покрай хваленето на прозорците и го позавлякох некви фири, които за мен са си цял материал. Едно парче плексиглас се беше опнало с целите си 39.5 сантиметра, неосъзнавайки, че това е точно колкото и, че съдбата му е била и ще бъде. Та днес, докато никой не мина ни за кефе, ни да ме напсува, извадих дремела Дремел с най-новата, чиста и неопетнявана бургия Дремел, оригинален аксесоар на марката. която на всичкото отгоре беше и с точния диаметър, та и нейната съдба... Щото нали, плексиглас, аз минах през касапина и фанах занаята с чупливия плексиглас...
Както и да е, леко индъстриъл, сигурно може още. На винтчетата на пантите ще измисля някакви капачки. Дръжката иска залепване, защото под нея са две неодимови магнитчета с по-малък диаметър на отвора и винтовете лопат в отворите на дръжката. За целта има измислени достатъчно смолисти лепкави неща, та ще му видя сметката на лопането

Чувствам се гениален, макар и с набързо изпълнение. шкафчето е достатъчно индъстриъл, за да не е голям проблем. В бара продължава да няма никого, та май ще си ходя.