Чета на Косьо конвършана… И той се е захласнал по мустаци. И се оправдава с прахоляк и студ. Значи, в петък бях на мивка и съвестно се постарах да си изпера чаршафите, както се изрази доктора. Ами не, в пералнята ще е. На аутомийка не става. Юрганчето зимата не ми е създавало никакви студови проблеми, а да говорим за влизане на прахоляк при отваряне отзад, при положение, че бусовете по презумция зеят отвсякъде, е несериозно. Аз съм си сложил комарник по цялата задница и съм хепи хипи с отворени врати е жегите, а и заради гледката. Най-хубавото на бусовете са плъзгащата и задните врати лятото и да ги затворя като нещастен потребител на кашон не ми и минава през главата. Всъщност може и да се случи, ако загубя задните врати поради велосипедоносене, но тогава цялата стена отзад над капака на багажника ще е прозрачна.
И пак ще натъртя, да правиш двуетажно легло отзад, което само по себе си е предостатъчно укрепване и да сложиш допълнително плоскост, за да не ти се суче буса, може да го измисли само мебелист. Но аз все пак не съм гурото на кастените и неговите последователи, та кво ли разбирам… Ше си се гъне кемпи по пътя и това е

А мебелистите ще правят истински кемпери, неогъващи се