от ogromnii » 20 Май 2021, 20:16
Пробвал съм. няколко пъти, след това ми мина. Всезнайковците си всезнаят, а мене ме нема в целата схема. Ако е възможно физически, ако не - пускам кепенците. А които желаят да са слушатели - ами това е тяхно право и съзнателен избор. В момента в който осъзнах че съм същия глупак като другите, средностатистическа извадка - ами отказах се от спасяването на света, планетата и нейните обитатели. Когато мога спасявам семейството си, евентуално близки приятели. Все пак медалът има 2 страни - в крайна сметка мечковците на тая планета бутат икономиката напред повече от другите, а мнозинството иска точно това - нова кола, нов телевизор, манджа с много месо, малко чалга на маса, за гроздовата. И цари равновесие. Хляб и зрелища, брат, щом е стигнало до нас - някой умен ще да го е казал.
Извън темата, но все пак по периферията и - днес мина през гаража един транзит, пътнически, с пума 2,2. Човърках нещо, качих се да го пробвам - въх, само на 509 000. Заговорих се със собственика като си го взимаше - има го последните 300, не е пипал двигател. не ми се видя и за пипане. И си беше с катализатора, без пернишки тунинг. масло на 10К откакто го има. Гадни били тия мотори, а?