Вентилатор на вентилаторен люк Туле

Видима от всички тема

Вентилатор на вентилаторен люк Туле

Мнениеот chicken » 13 Авг 2019, 13:34

даде фира, след като е влизала вода явно. Туле са станали пълни злета и не бих си купил повече нищо тяхно, най малко от оня дебилизъм Ескадра, където направих грешката да отида, за да си търся багажник за колелета, ама го имам и си търся човек да му види карантиите. Като му подам захранване щраква реленце и светват всички светодиоди, показващи степента и посоката на въртене. Не реагира на нито едно копче (сензорни са). Оставих го няколко дни без захранване, после релето пак щракна без да светнат светодиодите. След няколко часа пак светеха...
chicken

Re: Вентилатор на вентилаторен люк Туле

Мнениеот Данаил Делчев » 13 Авг 2019, 18:33

Минаваш на естествена конвекция. Няма диоди,няма релета,няма ток. Само че с 2 странични джама. Този уикенд ,на слънце с отворени прозорци и люк се спеше напълно спокойно след обяд на нулева надморска височина и без бриз (и аз не вярвах до преди 2-3 дни). Половинката даже с чаршаф :lol:
Данаил Делчев

Re: Вентилатор на вентилаторен люк Туле

Мнениеот chicken » 14 Авг 2019, 08:22

Платил съм го, ще работи! А и иначе нямаше да е тоя люк. Има си Дометик за тази работа.
За конвекцията друго се случва. Ще си имам общо четири люка. И обмислям варианти за вентилационни решетки някъде долу. Нали се сещаш, че не навсякъде може да се спи на отворени прозорци :) А където може си вършат работа и задните врати. При мен не е преградено :)
chicken

Назад към Ремонти и аварии