Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот vladostanimirov » 16 Май 2021, 23:12

Минах като фурия, основно се интересувах от това какви сортове вина и плодове се сервират на седящата група в кемперите за продажба.Тъй като , един прЕател скоро ще продава кемпер и аз заради него... На едно видео от Бри4ка.ком, снимано не знам кога , основно се предлагаше шампанско MOET с ягоди ,Този път на изложението имаше Чинцано и разни други ....като бяха застъпени и други екзотични плодове.
Може да се каже ,че сверих часовника в актуалните лайфстайл задължителни аксесоари в кемперисимото и мисля като дойде моментът на мобиле.бг да аранжирам седящата група в актуален кутюр.
Изображение
Изображение
vladostanimirov

Мнениеот ogromnii » 17 Май 2021, 06:15

И после - накъде? Какъв е планът?
ogromnii

Мнениеот chicken » 17 Май 2021, 07:36

Не знам накъде, но като стана дума за Кемперисимо, миналата година на Дуранкулак север със засилка им показахме на едни горки техни пациенти къде са попаднали… Горките, май не бяха виждали хора без дрехи…
chicken

Мнениеот chicken » 19 Май 2021, 08:37

Пази ме мамо от майстори!
Ама иначе се потвърждава теорията, че само на салам става работата. Едно чудо катого повториш на 18-та степен става истина, колкото и велика простотия да е. Сега разлвпвам всичко, дето съм го лепил от пластмасовитубички и наново със салама…
Това, ако мислех със същия тоя салам. А иначе чакам да забранят фейса и да сложат входящ тест за интелигентност за влизане у нета. Не образование, че гледам кви хо̀рица са с дипломи…

“Николай Милушев имам твърде много работа до края на септември.
Аз бих започнал с вътрешен оглед, за да разбера до каква степен това увреждане е довело до конструктивни проблеми. Мухъл, влага, мокри и меки стени и т.н.
От там демонтаж на задна броня, багажници, мебели в задната част. сваляне на вътрешни стени и оголване на мястото, при наличие на меки стени. От там един праймер и силикон за автостъкла. Бих потърсил и уплътнения в специализирани сайтове за кемпери, трудно е но се намират. Лайстната се изправя, ламарина я проверявам за пукнатини и да не е станала на дупчици от окисляването. Ако има проблем- при Володя в Казанлък продават такава ламарина. Сменям! Всяка една снадка със силикона за автостъкла. Има вариант дас и купите УВ устойчив в сарам на Сика и т.н., които са специално за кампери, но ... аз предпочитам като залепя и да знам, че дружия път ще се реже с флекса.”
chicken

Мнениеот chicken » 19 Май 2021, 08:43

Иначе си имам и отговор от търговците-капацитети. Ако не по това, което продават, то по други работи, не изискващи мисла :) 170 вата панел 10,7А. Гелов АГМ акумулатор! Поне пишат правилно акумулатор, не като пациентите си :)

“Хич Меняма хич те няма. Като сложиш две имена, истинска снимка ТОГАВА ИМАШ ПРАВОТО НА КРИТИКА! Повече няма да отговарям на анонимни провокатори, подплащани от конкуренти”

“Хич Меняма Господин или г-жа Хич ме няма, Забележката е приета но за съжаление е без покритие.
Бъдете , живи , здрави и най - вече усмихнати!”

Тия нѐмат конкуренция, кой ше ми плаща! :)
Че пак се сещам и за раставото майсторчѐ, дето в главата само вятър и пудра… Ама айде, че е корав и ше ме бие, деба мърлячите, деба…
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 19 Май 2021, 08:58

Леле... Тежък ремонт.
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 19 Май 2021, 09:10

А, ше се справя бе! :) Ама с хорската простотия не мога. Последната година ме споходи прозрение, че требе си рекваме квото е, освен ако не трябва да си мълча, за да му взема парите :)
Или ти говориш за ремонта със стъкларския силикон, не за ремонта на главата ми? :)
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 19 Май 2021, 09:37

Бе, ще изкараш с тая глава известно време още.... :D
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 19 Май 2021, 11:03

Другото… Айде стига с това усукване на Дукатото, обсебило някои! На Рупите загледах едно кастенче, отзад едни стоманени ролбари, плоскост... По съвет… Винаги затворени кемперите, щото иначе... Сега се зачетох в лилавия форум, Ивекото можело отворено отзад, щото нали, отделна рама, кораво... Тъжно ми е за хората, които са се лишили от удоволствието да отвориш задните врати и да си навън, въпреки, че си в леглото... Аз пък мога да си заложа буса за тезата, че леглото и банята са предостатъчни за премахване на всякакви притеснения. А с моя двуетажен вариант пък съвсем. Но кой за квото е учил и му се получава...Ако дойде време да махам задните врати (заради велосипедите), отзад пак няма да е затворено плътно, а само грди ще държат багажника и панела. И ще се пробвам панела да е прозрачен от край до край. Пък нека се суче, ако може :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 19 Май 2021, 22:36

Пиле, уж си широко скроен, а пречупваш всичко през твойта си призма. Хубавото на кастенизма е че всеки прави каквото му се пие. Аз съм си го зазидал отзад, щото искам мизерията в багажника да си е в багажника. Рендето няма дукатовите проблеми със задницата. Он е стабиуен ;)
Приоритетите на хората са различни, и аз недоумявам твоята еспресо-мания и всички безкрайни усложнения на живота, до които води, ама си е твой мерак и каприз и дет се вика - прав ти път. Остави народа да диша, мрънка или трепери според както му е гот ;)
ogromnii

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии