Много е забавно да наблюдавам отстрани как в тези среди, в крафт бирените среди, в бегаческите среди и какви ли не други всеки набира, всеки някой го прецаква, но всеки се стреми да не обиди някого, че са навързани като свински черва, немити, завалийките, пък на мен ми е през хея
Абе, за Савич мърляча изходих ли се, или съм пропуснал? Той като мебелистите. Ония правят мебели, значи разбират от кемпери. Савича чува електрониката, колко не знам, значи разбира от кемпери. Аз съм най-добре. Правя си по две чекии на ден, значи два пъти повече разбирам от кемпери

Оня ден видях един ролбар, опънат по задните греди на буса, с болтове, допълнителни профили на Х... По съвет на мебелист. Щото знаете ли Дукатото и другите два как се гънат! Ще се счупят! Вратите найш ли как се разминават, с по 10 санта. Като на ръждясал 30 годишен Спринтер. Значи, две легла и корава плоскост отзад не стигат, требе си и ролбар. Може да искаш като по клипчетата да лежиш в леглото на отворени задни врати, ама не може, ще се счупи буса... Ех, тез спецове с по 3 инженерни образувания. Грешката е вярна.