Клубни срещи

Видима от всички тема

Re: Клубни срещи

Мнениеот vladostanimirov » 06 Окт 2020, 22:17

Да е знаел Огромния, да я е назначил тая среща още миналата година. Глей как се въодушевихме всички. Води ни, Сашо !
vladostanimirov

Мнениеот datajumanji » 08 Окт 2020, 09:05

Аз съм готов, но до Рупите е 350 км за нас, а до Созопол 280 км., то по-добре като паднат ПиСиАр тестовете за Гърция, да се съберем на Лайнарника или на едно по-добро място, на което ще ви заведа и е почти до лайнарника.
На море мога да ходя целогодишно...както е общоизвестно...даже утре тръгваме за уикенда към Китен или Несебър.
Предложете нещо, което не в "Гърция"!
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 08 Окт 2020, 09:24

Рибарица. Да видиш, че има и друго, освен морето :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 08 Окт 2020, 10:42

chick one,
То тогава Троян-Кърнаре ще с 2 метра сняг по пътя.
А да се катеря -спищам и пак катеря-спущам за Рибарица...хо-хо-хо...
Там не става!
Искам да проумееш, че аз живея в място по-красиво от Рибарица и мога да излеза на излед без употреба на МПС, просто живеем в полите на Стара планина, буквално. Гората започва на 200-300 метра от вкъщи.

Ето там в дъното, съвсем до планината и в същото време на 200м от центъра на града.

Изображение
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 10 Окт 2020, 00:15

Начи, фърлих едно очо на репортажа на лилавата госпожа от Копринка. Ни въ знам кво ше правите и кво ше струвате, ама ако срещата ще е Там, требе много бързо да се асфалтира една площадка, гледам, големичка ше требе, щото иначе ни мойм дигна нивото как си требе! “Квартала на богатите” тая година на Копринка е утрепал рибата и източил водата у язовиру! Ма си сака асфалт. Кой къде му е фърлен пъпа. Или кой де е заченат, се тая. Ма пращайте валяците, че кемперизма си ебало мадъра вече!
chicken

Мнениеот KFOR-Carp » 10 Окт 2020, 19:04

Не знам какво си разбрал от репортажа, но за мен срещата беше много добра. ;)
Случихме на отлично време с почти летни температури и липса на превалявания. Видяхме се с хора с които не се бяхме виждали от миналата година. ;)
Не разбрах да е имало оплаквания от хора, помислили срещата за пенсионерска среща с вечерен час за лягане и спиране на музиката. ;)
Вероятно и заради това се разминахме без нарязани гуми, но пък за сметка на това една псевдо шофьорка ни спретна шоу, намесвайки и полицията заради "грандиозните" си шофьорски умения. :lol:
KFOR-Carp

Мнениеот chicken » 10 Окт 2020, 19:37

Гледах снимките на Лилавата с оня 12 метровия и другите на асфалта... :) Иначе кво да съм разбрал от репортажа... :) Разни хора, с които трябваше да се видим там, ама на, не отидох, разправяха. Всеки неговото си виждане :)
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 10 Окт 2020, 20:53

Кво ме интересува срещата на форума на Лилавата. Има среща, има масовост, има рекламни карета, има кинти.. Тука си обсъждахме нас си. Айде по-конструктивно.
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 11 Окт 2020, 16:51

Ами съвсем комструктивно ние не се делим на ние и вие и нямаме резерви и не сме мнителни към никого, така, че всички са добре дошли. Но как да дойдат някои на оная земно-почвена настилка, наречена поляна?
chicken

Мнениеот KFOR-Carp » 11 Окт 2020, 17:48

Това разделение е само в акъла на някои колеги. ;)
Миналата есен поради очакващите се обилни валежи и аз бях спрял на същия този асфалт. Никой не обели и дума че било неговото място или не съм от тяхния квартал. ;)
Ако не беше репортажа на собственичката на кемпер форума нямаше и да разбера за присъствието на този скъп кемпер-автобус с лека кола в гаража му.
Който може и има желания нека си го позволи, но както казваше един от нашата група на Тихите кемперисти - "Мога да си позволя и по-скъп и по-нов кемпер, но избора дали да държа 5 000 или 50 000 пред вкъщи да ги пече слънцето си е лично мой" ;)
KFOR-Carp

ПредишнаСледваща

Назад към За форума