Нормално е да го влече, особено ако не е ходил. И мен ме влечеше, ама бях на работа. Пък биваше да се видим с разни хора, дето я се засечем още някоя година, я не... Не знам що така дръпнато заради двама трима чиляка, дето я имат, я нямат значение, но със сигурност не моат ми развали уикенда
Аз ходих ама не съм спал Поразгледах малко - реално не познавам никой Язовира беше празен.
Запознах се съвсем случайно в Косьо и Вълко само, взеха да ми говоря за наши и ваши, пък аз съм регистриран и в двата Общо взето идеята ми беше да поразгледам кемпери, щото сме мераклии да сменяме караваната, аз затова питах и пилето далЕ ще ходи - ама бил на работа ли на рожден ден ли
След пропуснати 2-3 или4 срещи, ние бяхме този път. Бяхме сами в единия ъгъл на горната поляна. Така и щяхме да си останем, ако в петък късно не се бе присъединил към нас един караванджия стар приятел. В събота още един караванджия, който организира и водеше протестите на жълтите павета. Та това е . Имаше само три каравани на горната поляна. В началото, средата и в края.