Натам, че и насам...

Видима от всички тема

Re: Натам, че и насам...

Мнениеот L.dof » 15 Юли 2020, 08:56

Колеги имате предвид DIMBO нали ,посещавал съм го .
L.dof

Мнениеот chicken » 15 Юли 2020, 09:32

Не знам за кого говориш. Аз имам предвид официалния на Дометик. Има един по печките и климатиците, за хладилници не знам, щото единия ден обяснява кви са боклуци еди кои си хладилници и че не ги продава от доста време, а на другия показва кашони и кашони със същите тия боклуци, та не знам продава или не продава... Има и един мастър по ремонта на амонячните хладилници, не знам дали е официален, ама се жалват нещо от него, язък за пенявенето в другата одая...
Мен ме интересува кой продава най-евтино люковете. Сигур са залежали партиди от преди 8 години с изпечени на слънцето пластмаси, ама на нас и това ни е ОК :) Да изкарат още десетина години, берекет :)
chicken

Мнениеот L.dof » 15 Юли 2020, 11:19

За цените най добри са при Илчо от Пазарджик караван център Перфект .
L.dof

Мнениеот chicken » 15 Юли 2020, 11:51

Дето дава отстъпки на всеки ли, според един пациент на другата одая :)
Там сега е 270 лева люка. То беше едно време, като имаше за 238, че и промоция бяха направили, на под 200. Да не купя 2-3...!
Един обясняваше, че били залежали, ама колко да залежи в кашона нещо, дето е направено да седи години на покрива... Е, някои след септемврийското море завиват кемперите и ги отвиват май, ама... :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 15 Юли 2020, 18:05

Аз моят го взех от Димбо, цената беше 230 -240 ако помня правилно, без куриери, от място. Колко да е залежал? На мен ми е на 3 минути с моторетката, та не съм мислил много...
ogromnii

Мнениеот chicken » 15 Юли 2020, 20:10

Е един така твърдеше, залежали били евтините. При мен може и да залежи, щото съм на бая повече от три минути с колата, та до де стигне до кемпи... Ще чакам да го купя зимата, да не го опече по пътя. А Пазарджик наистина бяха пуснали на 195 или 198. С уплътнението. Ама на, не взех
chicken

Мнениеот chicken » 20 Юли 2020, 20:20

За люци пари нема, та ни затръгвахме към Паничище, точно както бях споменал в темата за споменаване на такива неща. Преди това се погрижих да има от какво да се изкарват пари за люци, не, че имаше ефект, различен от клонящ към кръгла, овална или каквато и да е нула. Така де, сложих една нова бира на кран.

Изображение

Не казвам, че е нова, не я бях продавал наливна.
Мина жената, взе ме от работа, стигнахме до у дома. Тогава открих, че не може да се жалва, че не съм я водил на море. Нищо, че за един ден.

Изображение

Ако искате да продължавам да мърдам и да пускам снимки тук, тази не сте я виждали!
Та размотаваме си се ние у дома и се чудим кво да правим. Така де, ще ходим на Паничище, ама... Да де, ама преди време една уговорка за една флашка, а човека на Паниците. На следващия ден заминава в дтруга посока... Пък ние не сме ходили там... хапнахме, почудихме се, и решихме. 18:30, 12 минути преди да изтече зоната на колата. Никакъв шанс за това време да съберем багаж, кафемашина и храната от хладилника, да заредим котката с насъщния, да намеря два еднакви чорапа и всички останали неща. Трябват си поне 20 минути, та пуснах още един есемес. Минахме през магазина, паркинга, обратно до нас, че там ми е любимата бензинджийница... в 19:40 сме нейде по Ботевградско, а съм обещал в 21 да съм там.
Изображение
Изображение

Пиш пауза и газ, че вече мръква, а не знаем къде отиваме.
Изображение

Истината е, че една от основните причини, освен новото място и приятната компания, беше и бягство на изток от дъжда.
chicken

Мнениеот chicken » 20 Юли 2020, 22:19

Пристигнахме по тъмно, полутахме се, на нюх се върнахме и свихме по друг път, насреща едно фенерче, жената реши, че е на търсените хора и се оказа така... Лудница някаква малка :)
Върла чалга наблизо, която не се чуваше чак толкова на лягане, но яки пиратки на всеки 5-10 минути... Поутихнаха по някое време и изригна на нова сметка и още по-мощно на разсъмване... Много се раздадоха, горките :) Наспахме се де :)
После баналности. Ядене, пиене, разходки, спане, пиене, ядене и тези три неща. Ботев примамливо близо, овцете и кравите също, сирене не по европейските стандарти носят на крака, четириногото Ботьо... Абе кофти живот...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 20 Юли 2020, 22:21

Изображение
Изображение
Изображение
chicken