Тоест разликата е само в нивелацията? Между работещ и неработещ хладилник? Ако да-честито, имаш си нормален хладилник без проблеми

Само трябва да се съобразяваш с недостатъците на системата. Нивелирай и не му бухай топли неща на куп. И не го дръж отворен. Като цяло аз гледах да слагам вечер топлите неща, сутринта са готови и я карам основно на каквото се е охладило. Опита ми да сложа следобед диня да изстине бе изключително неуспешен

В компресорния... Колкото повече пече, толкова по-студено може да стане

Между другото, аз бих се замислил за връщане към амонячните, но само ако имам парички да си купя нов. Лошото е, че си има и други недостатъци, като цяло доста неща се натрупват. само вентилационните отвори да вземеш и ей го. Огромния е направил най-добрата възможна схема, но не винаги се получава. Лайки съм виждал със същото изпълнение, топлия въздух да излиза през покрива, студения да влиза под пода... Това би го накарало да работи изключително адекватно, без да се реже отстрани за решетки.