Продавам кемпър ARCA

Продавам кемпър ARCA

Мнениеот ogromnii » 30 Апр 2020, 06:24

Лека полека обявявам кемпъра ни за продажба. Плахо, защото е пълен с багаж, но така или иначе момента наближава.
6 метра, 8 места за пътуване, 4 места за комфортно спане, до 7 за пренощуване. Под 3.5Т, висок 2,69 когато е пълен с вода. Относително къс кемпър на най-дългото стандартно шаси на Дукато, добър % от тежестта пада на предния мост, стои добре на пътя, включително и на сняг. Зимно изпълнение без двоен под, да кажем "базово зимно" изпълнение, топло отделение за газовите бутилки, няма "мръзнене" на газта, независимо от температурата, подгрят водопровод. Две седящи групи една зад друга, и двете се разширяват, предната до размер на пълноценна спалня. Легло над задната седяща група. Резервоар за чиста вода 150-200л, никога не съм го мерил, чувствително над 100 е, но не съм сигурен колко. Няма никакви допълнителни глезотии, стандартно оборудване - хладилник, печка, бойлер. С читав караванен акумулатор.
Първа регистрация - '94г, Дукато 1, двигател 1.9тд, 270000км. Забележки по интериора - закъсани щори на прозорците, най-дразнещо за мен, тук-там захабени следи от ползване, дамаската на възглавниците също. Не е претапициран никога. След почистване е годен за ползване веднага, такъв какъвто е. Маслото на двигателя е за смяна, но ще го сменя тия дни, ангренаж и бла-бла са на 20-тина-30 хиляди, отлични предни зимни гуми. Задните са бивши зимни, като за летни. С две газови бутилки.
Цена - засега 14500. В София - павлово.
0896251744
ogromnii

Re: Продавам кемпър ARCA

Мнениеот L.dof » 30 Апр 2020, 20:45

Успех с продажбата .
L.dof

Мнениеот Gabroveca 2604 » 30 Апр 2020, 22:06

Снимки или линк към такива.
Gabroveca 2604

Мнениеот ogromnii » 01 Май 2020, 05:17

Пресни снимки нямам, ще допълня тия дни, изрових няколко от зимата ;) колкото за ориентир за какво става дума.

Изображение

Изображение

Изображение
ogromnii

Мнениеот ogromnii » 01 Май 2020, 05:24

Уф да му се не види, разгледах снимките, видях петното от снощно червено вино под бронята, замислих се откога точно са снимките, кой ми ритна чашата, върхлетяха ме спомени и се размислих колко подло ски сезонът свърши ненадейно. Точно когато падна най-хубавият сняг. Още ме е яд че когато обявиха извънредното не отидохме... мамка му.
ogromnii

Мнениеот datajumanji » 01 Май 2020, 16:48

Дан'си прегазил жон Матапчийски и ся да са прайш?
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот ogromnii » 01 Май 2020, 21:05

Е ский че още мърда?
ogromnii

Мнениеот ogromnii » 26 Май 2020, 21:55

Понеже проектобусът изпадна във фаза монтаж на седалки и технотестване, което не правя аз - поех глътка въздух и подхванах кемпъра, да пооправя някакви дреболии, сериозно отдалечаващи го от "отличното" състояние, реших че е време да ъп-на темата. С други думи минавам към една степен по-активно продаване. Все още е пълен с багаж и смес от пясък от миналия и тоя сезон, но пък вярвам - ако някой търси би могъл оглеждайки го да си го представи без непраните чорапи в забутаното кьоше, а незагубил време и средства да отстранявам козметични дефекти съм естестено по-склонен на по-щедро отстъпление от обявената цена. С други думи - ако ваш познат търси непретенциозен кемпър (без климатик, сателитна телевизия, кафемашина и WI-FI) предназначен за семейно ползване, в ценовия диапазон до 15К (последна спирка) си струва да му хвърли око и да се видим за преговори. Козметичните забележки са безброй, но структурно е в отлично състояние, движи, топли, студи, абе всички базови функции са му на 6. Маслото (този изключително съществен аргумент) му е сменено и навъртяло 1000, втора се включва с чалъм, блутут микрофона за радиото е в жабката и касетката е наполовина пълна ама кемпърът е безценен :mrgreen:
Това е, наздраве!
ogromnii

Мнениеот chicken » 26 Май 2020, 22:23

Наздраве!
За кафемашината съм съгласен. Ама без ви фи не става, като имаш класна, която пуска тестове в неделя и понеделним, почивни дни, със срок вчера. А си на дупето на географията с кемпера.
Та виж там, направи нещо, щом ще е семеен, че не се знае ква класна ще се настани и тя в него :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 27 Май 2020, 23:58

Не става ли с 5 джи? Нали това бил коронният номер???

Специална промоция - важи единствено за срока на промоцията - няма да си взимам шишето ракия и шестте консерви свинско. А и на връщане карах кротко и хартиса 1/3 от нафтата, Пък и напълних газ до горе. Изобщо - златните пирамиди насред криза, горе-долу като ма гол гъз чифте пищови, ама не баш, по-разумно.
ogromnii

Следваща

Назад към Продавам