Какво да пробвам? Да си купя още една печка, да надубча буса не знам къде, щото ако имаше къде щях да съм го направил, да пробвам и да открия, че краката ми ще мръзнат, а горе ще е жега. И не само... Аре стига, без вентилатор е краен случай, ако много закъса човек
Аз съм мислил. Ама знаеш, тегли ме в "газова" посока, съответно не ми трябва много ток и съответно ги чакам да станат по два за левче. Каквито са почнали да стават като гледам, последния път когато рових бяха примерно 1000 лева за 60Ач. Отделно имам едно наум - като знам как в студа ми пада батерията на телефона имам известен скептицизъм към технологията.
Аз знам един единствен плюс на тези-теглото. Айде, и да речем малко по-стабилното напрежение при разряд. За електрокарите, дето са налазили по пътищата, теглото си е сериозен фактор, щото там набучват много, и ако са оловни отиват на ТОЛ такси... Ама мен 15 спестени кила не ме бъркат по никой начин. +- 21 ми е само кенефа Празен буса ми е 2750. Имам още 650 за всичко нужно И не е екологично.