И така. След маратона по сътворяване на баня, кухня, газови бутилки и всякакви други, онези от другата тема, дойде време да се тества цялото това нещо. И тъй като тест до варвара тестл ли е, взехме, че подминахме с още 3000 км. Дет му се вика, като ще е гарга, крастава да е. Всичко беше сглобено толкова в последния момент, че не остана време да сложа заключалки на вратичките на кухненския шкаф, та ги подпирахме с багажа
Някакво между коледно и новогодишно време, едни добри хора си планираха това пътуване и се оказаха нейде по трасето, а ние, решили го в последния момент, почти ги догонихме

Май се засякохме за една вечер
И май цялото нещо с цялото описание, което ми е дошло тогава на ум е в другото място, което някои се опитват да заместят с шитнята Фейсбук, а тук ще се задоволите само със снимки

Там снимките ги няма, поне това не могат да ми вземат, като ме гонят

Не, че на някого там или тук му трябват, ама аз ще продължа да го раздавам досадник

Кемпи отново е студен, но това е просто зареждане предната вечер. Вече спираме и на газ колонките, въпреки ръкомаханията на служителите, че нафта няма, няма, само газ

Първо влизане в Турция с товарен бус-незаконен кемпер, та сме се оборудвали с табела, да не ни бъркат

Само тъпото БГ ченге не може да чете картинки и се заяде

Нали съм знаел, че трябва да ме прати при камионите! Повдигам рамене, не е моя работа да знам каква е неговата работа. Ма не можело така! Пак повдигам рамене, квото може-това. Ама кви пари носиш? Малко нося, майка ти да еба! За тебе няма! Ако ше ме пращаш при камионите, пращай ме, ако не-оставяй ме да си продължавам и ходи при майка си!
Ай, защо некви тъпаци си мислят, че могат да ми развалят кефа от пътуването със семейството. Няма такова копеле! Всичките са прекалено жалки и в момента, в който не се случат по техния калъп нещата, олекват като прани гащи на вятър

Граница, окъснели сме заради оставянето на котката при бабите и се паркираме в Одрин за спане. Планът беше да минем ферибота... Както винаги с всички планове

Шопинг, хапване, спане и на другия ден рано сабахлян към 12 сме отново на път. Този път ще видим Троя и ще си намерим нещо за спане...

Троя друг път. Не може да тръгнеш толкова рано по обяд и да хванеш работното време на нещо си след километри и ферибот нататък

По тъмно се озовахме на някакво място, приятна ветровита, но топла вечер, филмчета хапване, пийване, спане... През нощта открих, че онази, споменатата в другата тема изолация върши страхотна работа срещу трополене на дъжд. Проливен. Все пак бягахме от студа в България точно срещу сега решилия да се появи над Турция студен фронт

Няма как мокро ще е

Сутринта се събудих в напреднал стадий на настинка. Като да ми е почти невъзможно да шофирам. Чухме се с останалите из района, смътно си спомням нещо за преди, след около Измир, някакво закъсване... Работата се оказа много тегава, ама сутринта още никой не го знаеше. А денят беше безкраен