Натам, че и насам...

Видима от всички тема

Re: Натам, че и насам...

Мнениеот chicken » 04 Фев 2020, 22:53

Бяхме умрели от глад след не малкия за децата преход. Няма да коментирам всичките пъти, когато съм посещавал хижата, че само псуване ми идва, майкаимшейба. А на връщане на мен ми се получи малко двойно, че търчах надолу с малкия на гръб, после нагоре да пресрещна големия и да му помагам, после надолу с малкия... :)
После тичах напред до кемпи, че да е готова храната като се доберат до там :) Ще да съм бил в добра форма миналата година. Ама пак ще се стегнем :)
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 09:36

Продължавам битката на два фронта, така де, в две теми :) Забелязах, че след като съм понаправил изолация и съм монтирал печката е настанал момент на олабване на строежа и съчетаване на работа по времеемки дреболии като кабеляци с мръдване тук там.
След като сложих батерията на временната мивка и чаршафи на поредното временно легло е време за газ към Копринка на мини есенна сбирка :) Представители от северна България и другата крайност, нейде на юг, само ние изтърсаци от среднозапада :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 09:39

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 09:42

Изображение

И газ обратно :)

Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 10:21

После пък, някакъв друг уикенд, се събудихме след първата ни нощ по нулата. Зъберите отгоре не изглеждат правилно на снимките, и си висят току над поляната, а след време се случи и да мина по тях, нещо, което в тази сутрин ми се струваше невъзможно...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 10:26

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 10:36

Какво искам да кажа с това ли? Че ако душата ти е навън няма значение дали ще си само с един спален чувал, с палатка, с каравана, с кемпер. За да си навън е необходимо малко. Повече сигурно е по-добре, но не е задължително. Кемпера е просто една самоходна палатка и бус, гласен за такъв, може да се ползва в момента, в който метнеш нещо за спане на пода. Ако има повече-добре, ако няма-това не е причина да не се излиза. Не можеш ли И така, освен с кемпер със всички екстри, въобще не споменавай на глас, че имаш нещо общо с къмпиране и живот навън. Ама хич. И няма място за обиждане. Просто човек трябва да е наясно със себе си. Поради липса на пари и време нещата при нас се случваха бавно и развитието на кемпера се определяше единствено и само от нарастващите изисквания, предвид настъпващата зима и непрекъсващото ползване, а не от нждата от удобство. В което, разбира се, няма нищо лошо :) В удобството :)
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 20:55

И така, след като направихме пробната, така де, стените на бъдещата баня, за да скрием вътре тоалетната, трябваше и да я пробваме :)
Среднощно тръгване с още студения кемпер, Рупи, Беласица„ Рупи, на връщане 4 часа в блокирането на пътя, вече не помня защо бяха тези блокади, помня, че ги подкрепях... Тогава беше и рожденния ми ден, та не се мина и без пийване, докато чакахме... Хладилника беше почти празен, но щяхме да се справим да изкараме и цяла нощ, но взе че тръгна движението... :) Малко кратичко, но това тогава съм го описал в другата одая и си остана там, изгониха ме без него :) Сега там са щастливи. И ние в нашия кемпер сме си щастливи, щото за разлика от много други съумяваме да го ползваме. Ако не на макс, то поне както и колкото си требе :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна chicken на 05 Фев 2020, 21:01, променена общо 1 път
chicken

Мнениеот chicken » 05 Фев 2020, 21:00

Изображение
Изображение
Изображение