Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот chicken » 22 Яну 2020, 08:49

Мдааа... И без това ще ходя до бара, а тенекиите ще дойдат след 9-10 в еконта, ще се пусна до магазина срещу ХЕИ.
Въртящи седалки, въртящи седалки... Който не е изкарал зима и половина в кастен без въртящи седалки, той не знае кво е въртяща седалка :)
А вчера влязох в кемпер, само с половин метър по дълъг от буса, а вътре едно истинско! А, да, с поме 20 санта по-широк :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 22 Яну 2020, 13:48

Ейй, око ненаситно. Добре че не е било американска каравана... От тия, дето са малко по-тесни от зала1
ogromnii

Мнениеот xfact » 22 Яну 2020, 21:56

ogromnii написа:Ейй, око ненаситно. Добре че не е било американска каравана... От тия, дето са малко по-тесни от зала1

Флизах в такава с два етажа :) баааааа гоуемото :)
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
xfact

Мнениеот chicken » 26 Яну 2020, 22:24

Когато човек има люк Туле с проветряване и единично стъкло, пък иска да влиза светло, шепа вата върши идеална работа :) Ще пробвам и с найлона на балончета, през него ще е по-светло.

Изображение

Малко замерване, не съвсем представително, защото пак късно се сетих да нулирам, а и беше кратко излизане. От 8 вечерта до обяд е натрупано. 368 Wh в плюс, 361 изразходвани. Това печка, компресорен хладилник, лаптоп, който си дърпа 5+ ампера докато се зареди от нулата, лампи... Само ей така го споменавам, нищо означаващо. Просто никога досега не бях мерил :) Сега ще се пробвам по-често, защото сметки колко време работи хладилника, колко печката, помпата и всякакви такива са в сферата на гадаенето.
Долу синьото показва докъде може да се стигне и зимата. Толкова ниско слънце, че една писта сама си правеше сянка, монтирани на тавана непочиствани от последния сняг панели и, издребняващо, кемпи паркиран с лек наклон, който още увеличава ъгъла :)

Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 31 Яну 2020, 15:34

Имам си и една връткаща се седалка. Следва шоферската и тогава вече ще има на базата на какво да мъдря размери на масата, че си е време за истинска.

Изображение

По мой идеен проект, който мислех за прекрасен, докато един специален човек не вкара още идеи, още по-прекрасни :) На всичкото отгоре и изработи железата, като за мен остана само да дупча дупки (на криво) и да боядисвам. И да сглобявам де :)
Последна промяна chicken на 31 Яну 2020, 15:43, променена общо 1 път
chicken

Мнениеот chicken » 31 Яну 2020, 15:37

И сега, като гледам горния пост за Туле, майкаимшейба некадърна, вентилатора на същия този люк спря. Реших, че се е намокрил, та го пратих на правилен човек да го погледне. Той го погледна, ама някой във фабриките на Туле, явно е първообраза на коронавируса, е пропуснал да гледа какво прави. както и да е, в добро здраве е и пътува обратно :)
chicken

Мнениеот chicken » 31 Яну 2020, 15:48

На някого да му се намира обикновена заключалка за колан? Не мисля, че ще успея да преместя оригиналната с пиропатрона долу на основата. А ако е изключен пиропатрона възглавницата ще се отвори ли? Ще му кажа на буса, че колана е закопчан, защото и без това винаги е закопчан, освен за някакви бавни маневри...

Ей това чудо. Трябва да го монтирам много ниско, за да се завърта седалката над него, ама нещо не го виждам как ще се случи...
Изображение
chicken

Мнениеот datajumanji » 31 Яну 2020, 20:36

chicken написа:
Силиконови самозалепващи крачета и айде у банята.

Изображение

От къде ги купи тези силиконови кръчета?
Обърнах света и не намирам...:(
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 31 Яну 2020, 20:53

По железариите. Самозалепващи, по няколко на "листче", всякакви размери... И в строителните хипермаркети...
Последна промяна chicken на 31 Яну 2020, 20:57, променена общо 1 път
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 31 Яну 2020, 20:56

При нас в железарията има ,кръгли ,квадратни, всякакви дебелини
vladostanimirov

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии