каква идея имаш за матрял? Дърво горе няма да си причиня отново. А и тежи за горе. И е дебел материала, който се продава на пазара. На мен ми трябва 5 мм. Всички останали варианти са пластмаса. Предимството на ламперията е, че е лека и е допълнителна изолация срещу само 8 мм. И се реди на парче. Нали се сещаш какви шаблони ще са за някакви плоскости...
Това което казвам, е че не ми харесва на МЕН мат’ряла. Амааа Алеко си го е казал, “ Разни хора, разни идеали” Да, аз също бих сложил най-лекия материал и в този ред на мисли е добър избор PVC. Просто не ме кефи.
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
На мене пък ми харесва. В повечето видеа дето съм гледАл в тубата ,западняците си коват сачак или точно такава ламперия и въобще не им пука. Това е в стил Америкън пачуърк стайл и създава домашен уют. п.с. Сега ,като се замисля, може би стилът е "Home,home, sweet home" или късновикториянска американска къща от окръг колумбия....
Аха! Да де, ама няма по евтинджос завършек от имитацията на дърво! Да си забелязал балатума на задигането под сепарето да е такъв? Както би било най-логично според повечето. Боже, представям си как щеше да седи на тавана лмперия с такива шарки! По-добре да си купя кемпер от 87 година!