от chicken » 10 Яну 2020, 00:31
Не ги обичате вие хората, които колко, 11-12 години приютяваха у онова място...
Вярно, нещата се променят... Не знам... Аз ги разбирам. И на мен същността на работата ми е подобна, и аз не винаги съм адекватен в решенията си... Ей го, днес пак се издъних. Някой нямал моето чувство за хумор и сега не мога да убедя никого, че нямам сестра...
За снимките не е проблем, че не могат да се качват във форума. Това е нормално. Проблема е, че се режат гадно, вместо да се преоразмерят и трябва да се пускат на 640 по хоризонталата, което е леко малко. Минимума е 800 според мен. Не, че е добре да се прекалява де. Още по-досадното е, че ограничава броя на снимките в един пост. И така и не разбрах до колко. Цвъкат се постове, като прекаля и изпитам съмнения давам едно копи на целия пост, преди да го побликувам, защото като ме върне на индекс страницата всичко най-често се губи и трябва да се пише отново... Иначе Риболовникова е права, че не е добре постовете да са много дълги, защото стават дълги и страниците и иска безкрайно скролване.... Абе фактори много, за да му е хубаво или не на душичката на човек