Защото...така!

Видима от всички тема

Re: Защото...така!

Мнениеот chicken » 21 Ное 2019, 17:10

Ихааа, има добавка към правилата! Харесва ми! :)
Разбирам те, но... Особено за теб винаги бих сложил едно голямо НО!
А новото начало откоха включва стар материал? А какво му е на стария материал? А не сме ли всички ние грешни? Къде видя онова, за което говориш? Или аз съм пропуснал нещо?
И, най последно, аз съм си добре получовек! Висшата класа ДГД :) Ма си го пазя за на живо :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 21 Ное 2019, 17:48

Н'та разбрах, но прочети какво е установил човека от подписа ми.:)
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот ogromnii » 21 Ное 2019, 20:36

За немарливи читатели ще резюмирате ли скандала? Кой с кого? Дайте подробности за непросветените?
ogromnii

Re: Защото...така

Мнениеот Kacho » 22 Ное 2019, 00:57

Какви тъпотии пишете напоследък, толкова ли не си цените времето, не знам... Логна се, видя - свети някой раздел, погледна - едни и същи дъвчат нещо, накрая се сдърлят... Обърнаха се форумите на фейсбук вече... Отворете сетком да видите какво е форум! Влезеш - има какво да прочетеш, по темата е, рядко има пустословие, има и там тук таме дразнител, рекламка, тъпотия, но има и Съдържание!
Не се засягайте сега, знам ви имената зад никовете, уважаваме се! Просто апелирам за съдържание! Ако имате време за мрежата, дайте нещо по-така! Нещо да научим, да порадва окото, да се размечтаем за него. Битовизми всеки си има достатъчно и у дома, та да чете и на другите...
Айде лек сън и убави сънища желая! (целувки)
Kacho

Мнениеот vladostanimirov » 22 Ное 2019, 05:54

Тука подкрепям Качо. Прав е. Вслушайте се.
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 09:50

Сеткома е строго технически форум. Там няма говорилня, пътеписи и подобни. Не е форум за раздумка. Не можешмда ги сравняваш.
Времето ли? Пак се сещам за младежа, който не купи Тойотата. Изгледал всички клипчета и изчел всичко за колата. Държи да си прави всичко сам. Това дали е един ден? Щото аз я закарах при Огромния и колата беше готова същия ден, без да загубя и една секунда в нета с нея.
Времето и кой какво търси самотносителни понятия, затова освен различни форуми в тях има и различни раздели и теми... На когото му се четат само пътеписи да чете само оътеписи. На когото му се четата само техническите неща да си чете тях. Ама аз се сещам как в оня форум разни неначесани бяха недоволни, че си имам техническа тема в технически раздел. Никой не се бил интересувал от моите неща. Не ги разбирам аз някои работи. Всеки е свибоден дамотваря само теми, които го вълнуват. Ама не, всеки си търси повод да се дразни на нещо. Пълно е със сръдльовци! Епидемия някаква!
chicken

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 10:20

ogromnii написа:За немарливи читатели ще резюмирате ли скандала? Кой с кого? Дайте подробности за непросветените?

Няма скандал. Датаджуманджито не харесва доктора и му се дразни необосновано. Така де, само субективно обосновано :) Реално нищо като в другия форум не беше станало, но нещата тръгват натам в тази тема :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 22 Ное 2019, 10:54

Я, Качо жив?!?!?!
Сакам да питам дека са пендесетях уева?
Ората чекат банкето.

Изображение

Chuckle N, не се съгласявам с теб за субективното начало. Напълно обективно си е!
Заради това махнак препратката към клипа, та смазването на окото, за което Качо настоява се ограничи до приятелите ми у фацето.
Аз съм си ОК и те тава а!
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 12:10

Не бе, аз съм съгласен, че си имаш причина. Хората сме различни и при белание винаги всеки може да намери за какво да се издразни някому. Исках да кажа, че това, което искаме, в случая нормалните взаимоотношения, трябва да го постигаме всички. Не можеш да харесваш всички, но всички в този форум се държат добре. Делчев нито тук, нито отатък се е държал грубо, с изключение на реакция на гтубиянстване в темите му за Димитровград. Не е ли така? Обективно? Не сме ли всички изхождащи се в някой момент? Или харесваните са винаги прави, нехаресваните винаги виновни?
Нормално е да сме на различно мнение, че дори и да се поскарваме, ама както си требе, со кротце, со благо и съвсем малко кютек.
Не обръщайте мястото на форум на ощипаните моми! Всички си знаем за какво става дума, няма нужда от повече. Ако има враг, колко детинско, той не е тук!
chicken

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 12:12

А за онези пари, пак казвам, на гърба на моето шестгодишно плащане на кола си опичайте акъла за какво ще се харчат! :)
Което ми напомня, този форум технически кога влезе в час?
chicken

Предишна

Назад към Пътувания, пътеписи