Лека полека обявявам кемпъра ни за продажба. Плахо, защото е пълен с багаж, но така или иначе момента наближава.
6 метра, 8 места за пътуване, 4 места за комфортно спане, до 7 за пренощуване. Под 3.5Т, висок 2,69 когато е пълен с вода. Относително къс кемпър на най-дългото стандартно шаси на Дукато, добър % от тежестта пада на предния мост, стои добре на пътя, включително и на сняг. Зимно изпълнение без двоен под, да кажем "базово зимно" изпълнение, топло отделение за газовите бутилки, няма "мръзнене" на газта, независимо от температурата, подгрят водопровод. Две седящи групи една зад друга, и двете се разширяват, предната до размер на пълноценна спалня. Легло над задната седяща група. Резервоар за чиста вода 150-200л, никога не съм го мерил, чувствително над 100 е, но не съм сигурен колко. Няма никакви допълнителни глезотии, стандартно оборудване - хладилник, печка, бойлер. С читав караванен акумулатор.
Първа регистрация - '94г, Дукато 1, двигател 1.9тд, 270000км. Забележки по интериора - закъсани щори на прозорците, най-дразнещо за мен, тук-там захабени следи от ползване, дамаската на възглавниците също. Не е претапициран никога. След почистване е годен за ползване веднага, такъв какъвто е. Маслото на двигателя е за смяна, но ще го сменя тия дни, ангренаж и бла-бла са на 20-тина-30 хиляди, отлични предни зимни гуми. Задните са бивши зимни, като за летни. С две газови бутилки.
Цена - засега 14500. В София - павлово.
0896251744