Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот vladostanimirov » 03 Апр 2022, 10:09

Ние минахме през деня и никой нищо не ни е искал. Само 5 лв за дезинфекция.
vladostanimirov

Мнениеот datajumanji » 09 Апр 2022, 23:02

Малките още са в несвяст. Маските са над пъпа и само очите им се виждат. Като влизаш в музеи ти искат сертификат и лична карта, същото е и в нехранителните магазини - Практикер, напр.
Нафтата е около 2 евро, бензина над 2.
Газта е от 0.995 до 1.2 евро.
Другото си е както миналото лято.
Ама пак е за предпочитане пред мутроморието.
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот xfact » 11 Апр 2022, 10:06

В Испанското село в момента, положението е маски долу. Само при влизане се попълва някъв PLF, за който ти трябват поне два дена време.
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
xfact

Мнениеот vladostanimirov » 11 Апр 2022, 14:32

Мда.... Пак ми се ходи там
vladostanimirov

Мнениеот datajumanji » 11 Апр 2022, 15:17

Ходете бе хора, веднъж се живее...
datajumanji

Мнениеот chicken » 11 Апр 2022, 21:09

datajumanji написа:Малките още са в несвяст

Га се освестят може да се завъртим натам. До тогаз има и други хиляди места.

Иначе по темата на темата. В единствената фейсбушка група, в която бях останал, се оказаха същите педри. Ако не си на тяхното мнения значи много разбираш, на теб не мое се обяснява, с теб няма смисъл да се говори... След като обсъждахме гуми и аз си изразих мнението за съвместимостта на така обичаните Нексени и бусовете 2001 година ми бе обяснено, че човек, собственик на 7 (седем) гумаджийници, лично е препоръчла Нексени (не ретро фургон Мерцедес с двойна гума и задно) и на кого трябвало да се вярва, на него, или на мен. Сега, как да оспоря интелектуалния и професионален капацитет на хора, които се занимават с каквото се занимават... :) Ето, на колега от форума гумаджия му казал да не помпи на повече от 4, че кемпера бил тежък. Моите нови Мишелинки ги напомпиха на 3.3. Топва гумаджия, който от години го работи това. И така ми ги монтира на буса, та добре, че се сетих да мерна положението, та да се нахлузя с мръсна газ през опашката за рекламация. Толкова за професионалите.
Сега съм на тема комари. Напазарувах си всичко необходимо и чакам да се постопли, после ще показвам. Но преди това питах за опит с мрежи с магнитчета, защото хубавите, които знам, са до метър широки, а тези, които съм купувал като за буса, сиреч 150 сантиметра, са много тънки и се разпадат за седмица. Скъсаха се да ми предлагат ресни. Питаш за мрежа, аматьорите ресни предлагат! Обясних културно и възпитано, че не искам ресни и защо не искам ресни. Пак излязох всичкознаещ. В днешно време не дай Боже да имаш мнение! В края на краищатаще си усложня живота с по-тясна мрежа :) Ама корава :) Ресни! Боже!
На всичкото отгоре си позволиха да ми осмиват юрганчето на задните врати. Хора, които откриват и закриват сезона! Абе гледай си бараката на колела и не се ебавай с юрганчето ми! И не подскачай като ощипана кур...мома, като ти кажат нещо, което не е по твоя тертип! Аман от комплексари!
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 11 Апр 2022, 23:48

Да, лоши хора в тоя фейсбук. Аз си нулирах профила до двама турци с които са запознах в Текирдаг и едва ли някога ще ги видя или пък да си пиша са тях. Даже Марци го изтрих. Много ми е гот сега, чета си нещата, които следвам и съм по-добре.
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 12 Апр 2022, 00:13

Аз останах само с празен профил във фейса, с който влизам в някоя и друга група. Нямам приятели, нямам публикации, извън групите не виждам какво става. Изтрих и групите и страницата на бара.
Мислех, че някоя група за кемпери би била полезна заради многото хора и бързата реакция. И е така. Но ползите не компенсират останалото. Не и за типаж като моя, който до последно ще се драка с някого, ако ще и да си окопае магарето по-дълбоко в калта. И когато дори админа се окаже ощипана мома, щото решил да си сложи дизеляк, пък ти му обясниш човешки, че нито е за такава цел, нито има някаква полза, щом така или иначе има газ... Пък не щът да си признаят, че ги правят само защото са по 200 пари и затова и не взимат наистина хубави за 5-600, та гърбят с евтинджоса, продухват, отварят прозорци, коригират луфтове, чудят се на грешките, свещи, ауспуси, чудят се как да монтират помпите, че били тракали, разправят, ама иначе са много хубави, не заради цената, хубави са си... :) И се отказваш, кво да правиш... :)
chicken

Мнениеот chicken » 12 Апр 2022, 00:14

А с турците трябва да измъдрим как да се снабдя с резервоар за мръсното за под буса... Имат там едни хубавини... Иначе като отида ще им се изкъпя на плочника :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 12 Апр 2022, 11:47

Марци какво е виновен, та сте го изтрили?

А за комарницки има само едно спасение (за нас) - таблетки.
Устройството струва 15-20 лв. на 12в. и цяла нощ спиш спокойно.
datajumanji

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии