Нищо не пиша на трезво, бях на поне две дози свеж морски въздух, омешан с бая слънце.
Но стига за Крапец принципно, ще взема да си довърша с нашият тазгодишен Крапец. Който сигурно ще е по-разлчен от предния път и още по-различен от чуждите

Но докато се стигне до там си беше... Абе съдба си беше

Трябваше да се съчетаят няколко неща. Ваканцията на учениците, защото едните баба и дядо, при които децата трябваше да се озоват веднага след това, са учители. Банално, но при низшата не умна и интелектуална класа е така. Две топуски, също банални, Хилс ъф рок, хубаво време, което да направи севера по-топъл от нормалното за тези дати... Абе много неща и всичко в рамките на седмица.
Разбира се, че се получи. Приятел навремето все повтаряше, че всичко е въпрос на желание. Продължавам да не съм съгласен с него, освен когато се окаже прав.
Още по-преди това се усетих, че някои неща не са като с караваната и рязко трябва да се сдобия с вело багажник. Беше си планиран, ама положението стана за задна дата. Освен намирането на багажник трябваше да остане време и за напасване, монтаж... Във Вени ауто се получи добър пазарлък, който беше започнал месец по-рано, но накрая, с правилната половинка на бизнеса се получиха нещата

Плюс два държача и една релса. едния държач ми го смениха с правилния след монтажа, когато нещата бяха по-ясни и сега всичко е точно

От мен релсите, мотирани към самия бус, късметлийско имане на тези неща, а от Евроболт неръждавейките

Има още за дооправяне, но чисто козметично.

[/url]
Освен това и хладилника започна да се държи като амонячен

Независимо от големите отвори за проветряване, вътре в шкафа си му стана горещо. Две 8 сантиметрови нискооборотни вентилаторчета, от Декада разбира се, колкото да накарат въздуха да се размърда без да се чуват и всичко е на макс

Овен това се сдобих с две декоративни летвички, една от които държи изостанал от караваната райбер за врата, който стана райбер за хладилник. Като се сетя колко пари дадох за него си беше време да влезе в някаква употреба

[/url]
С тръгването трябваше да се свърши още нещичко, което се проточи доста, при изсипалия се точно тогава дъжд. Проливен и нямащ желание да спре. Не и докато не свърша работата. тяговия ми акумулатор, предизвикал толкова раздразнение, непонятно за мен, за психолози сигурно повече, окончателно даде фира. Точно сега пари за нов няма, та стартерния на Тойотката пое службата.