В 00,10 ч бяхме на Паралия Марцелас. Рангелови си беха легнали и ние спирайки се трупясахме също. Не знаех къде се намирам , не ме интересуваше, наоколо бурени и глутница кучета ..... и лек морски бриз. Това ми е достатъчно.
Сутринта на моето прозорче се видя това:

Паралия Марцелас е мястото на което Марцел си ходи на море от години и сега също беше там.
Първият ден мина в мързелуване ,марцелуване и запознаване с местността.

Ако питате какво е Марцелуване ,то е да се разхождаш по халат,да се обръщаш на лява ,после на дясна кълка, да се излежаваш и като стане 10,00 сутринта да отвориш първа бира.Марцелуването приключва след 23,00 ч след празната бутилка я узо, я бело конче. Зависи.
Вторият ден започна с ентусиазъм. Наскоро от наш форуен член ( я как звучи ! Също като едно време....) се сдобих с гумена лодка без помпа и гребла. Купих я като маче в чувал ,щото беше вързана и не я бях виждал даже. Та тоя ден реших да я напомпам и да я пробвам какво съм купил. Оказа се малка спасителна лодка от голяма яхта,читава и даже не беше спукана.

По мои изчисления е за един човек и втория можеше да седне на дъното с лице към оная ти работа като гребеш ,но на лодката отговорно беше написано че е за 4 човека или 300 кг общо . Можело да се сложи мотор 6 к.с ,което е невероятно ,но нали е спасителна лодка ,сигурно е така.
Пробвах я- върви.

Голем кеф ! Сипах си.