DIY бусокемпър

Видима от всички тема

Re: DIY бусокемпър

Мнениеот chicken » 14 Авг 2019, 12:23

А оценителя е същия, който определя и кои хора са правилни и кои неправилни според последните му фукни по форумите :) Ти си от правилните, споко! :) И кемпера ти е истински :)
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 14 Авг 2019, 13:01

Тоя оценител и моя кемпер хареса, че е добър. Ся, виновен ли съм ?
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 14 Авг 2019, 14:30

Всичко ще си кажеш и без да питаме :) Но тук говорим за бусокемпери. Щях да кажа самоделни, но да речем нефабрични. Ти представяш ли да каже, че твоя не става :)
За сметка на това моя гълъбарник, курник или там квото е в нечий изпържен тиквопълнеж, вече подмина 17000 километра година, след като е напазаруван и още недовършен... :) И влезе в сервиз само за смяна на гуми... Колко пък да не става :) Пък нека си мерят климатиците, фитингите, верните другари и приятели и дали е важно човек дс споделя къде е ходил и да пуска снимки, или не... На мен на евтина завист ми мирише, ама пък кво ли разбирам аз. Взе пак не си ползвам курника по предназначение, а му скъсвам задника от път... :) И на всичкото отгоре никога не е пълнен с маркуч, а само с тубички и дамаджани... :) Пък и в хладилника винаги има алкохол, жената пуши, и аз бях пушач преди 12-13 години... Даже сега го оставих за обслужване с празно кенче от немска бира на таблото, баси! :oops:
chicken

Мнениеот Данаил Делчев » 14 Авг 2019, 15:51

За човек с такова нещо в двора......за да си дърпа лодката....... е ок да оценява 8-)

Изображение

п.п. Сниката е примерна ,щото не съм папарак да дебна по оградите :lol:
Данаил Делчев

Мнениеот chicken » 14 Авг 2019, 18:20

Ааа, съдържанието на двора дава ценз за оценител...!
Може. В днешно време кво ли не се случва.
chicken

Мнениеот Данаил Делчев » 14 Авг 2019, 18:51

Титлата му я сложи ти, не аз :lol:
И въпреки всичко изписано във всички форуми ,за момента каквото обслужване има там ,никъде не се предлага.Повярвай ми,имал съм контакти с всички основни играчи на пазара. Оценката ми е безпристрастна и изцяло обективна. Останалия персонал (щото бяха повече) е наистина уникално изобретателен.Верно,че те се сблъскват ежедневно с проблеми и може би това им помага ,но неща които съм мислил с месеци и обсъждал с колеги при тях се намира решение за минути. За това говори и факта ,че на канала винаги има някой. Факт е че бия по 500 км за да отида там, при условие че имам поне 3 сервиза на под 100 км....
Нека това не се счита за реклама :ugeek:
Данаил Делчев

Мнениеот chicken » 14 Авг 2019, 20:00

Никога не съм се смнявал, че там има хора, които вършат работата :)
Говорим за друго. Това, което аз правя което Сашо прави, което много други хора правят. Сами и без пари... Това не става. Не е минало от там :) И няма и да мине :) Лично аз не съм изпитал затруднение с проблеми, напротив, забавлявам се :)
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 15 Авг 2019, 11:02

Простте ,но какво означава тоа DIY ? Не ми се смейте.
vladostanimirov

Мнениеот Данаил Делчев » 15 Авг 2019, 14:00

И аз не знам,макар че може би имам такъв... ? :lol:
Данаил Делчев

Мнениеот chicken » 15 Авг 2019, 19:24

НАПРАВИ СИ САМ. Ама буквално, като философия. Не защото нямаш пари, а защото така искаш. Това, което някои големи работи не успяват да осмислят. Що ли...Без никаква помощ от професионалисти. За Делчев не важи, за мен на 100% :) За жилищната част. Ясно е, че буса се поддържа основно в сервиз. За Огромния и това ще е на 100%, но пък той за механиката се води професионалист, та не знам :)
В моя случай не говорим за копиране. Клипчета не съм гледал, почти не съм чел по въпроса. Всичко, матвриали, монтаж, работа е един голям експеримент. Който ми доставя истинско удоволствие. За голямо неудовлетворение на някои, което могат да си приберат в аналите
chicken

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии