Не знам за кво Пожарево си хортувате, ама ние си направихме поредната не съвсем успешна разходка. Цяла седмица планирах един страхотен маршрут, предварително обречен на неуспех, дори и без съучастието на метеоролозите. А имено ЦПШ-Яворова поляна-Раздела по Зелени рид, от там през седемте или Урдини според обстоятелствата, та до долу.
15 часова работна смяна, жената докара кемпера пред бара (вашите жени могат ли?

), сипа си бира, аз си направих кефе...
Кемпи пристигна със зверско пищене във задно ляво колело и май се беше запътил към сервиз, не на път, но нали съм си катил...

Малко се бяхме притеснили, щото нали, в 18 часа проливен дъжд в Софето. Не сте го видели? Ами гледайте метеосайтовете бе!

Към един през нощтта тръгнахме поуспокоени, защото пак в сайтовете не валеше, ясно небе. На Кокаляне 7-8 коли бяха спрели по средата на огромно сухо езеро, а от склоновете се набираше суха вода в това ясно, почти слънчево време. Според метеосайтовете. В реалния живот се наложи рязко да скачам на спирачките, защото гледащите като подводничари през прозорците на колите хора. щяха наистина да се озоват в подводници с тази бусова муцина, потопена на 30 санта във водата. Нагоре пък други в челен опит бяха разбрали колко остри са търкалящите са на пътя камъни, паднали от склоновете... Не, в сайтовете беше ясно, тихо, топло...
Мисля, че четвърта и пета започнах да ползвам чак около язовира нейде...
В три и нещо си бях в леглото и така цели три часа. После се оцъклих в някакво полубудно състояние, ни заспивах, ни можех да стана... Няма проблеми, че ходим на баир...
После се усетих, че едно от забравените неща е кафемашината. Значи, по този въпрос не знам защо се спори. С цар Еспресо няма какво да се сравни. Има вариант за някакъв компромис с кафеварка, но си е компромис. Лилавия, дето го пишели не знам си къв на кафето в кемпер средите си е жив аматьор, при положение, че кемпера му не е виждал машина за кафе. Е, нейде в шкафа винаги имаме каширана кафеварка... И то не каква да е

После селфи докато сме още за пред хората,

лелката от паркинга ни пожела приятна разходка... После нищо съществено.