Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот ogromnii » 14 Фев 2020, 07:37

Потърси соц кухненски шкаф и му вземи плота :)
Дебел шперплат, ламиниран с нещо като бакелит. Имам няколко парчетии и като материал е супер, ама нямам достатъчно голям да ти дам.
Или гугълни продава ли се някъде съвременно производство от същото.
ogromnii

Мнениеот chicken » 14 Фев 2020, 07:46

Нали споменах, че трябва да го режа, заоблям... Това си е ПДЧ. Като го отрежеше е шит
chicken

Мнениеот chicken » 14 Фев 2020, 07:47

Засега се намери материала, който видях в кенефа на Баухаус и се захласнах. Ще видим цената как е, ама как да е, маса ще се прави :)
chicken

Мнениеот Рачо » 14 Фев 2020, 11:00

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". :)
Рачо

Мнениеот chicken » 14 Фев 2020, 13:36

По масата нищо не е ясно, но пък сутринта свърших хубава работа. Всичко започна така

Изображение

като леда го стъргах само за снимата. Правилната течност в казанчето върши чудеса. И не мирише а метанол, че да се изтровят пребиваващте вътре. Преди време се опитах да спестя малко течност като се залепих зад някакъв, който фъргаше над тавана, та до моето стъкло, ама щяхме да се издушим, та скочих на спирачките :) Кво ли не си причинява човек, за да спести малко пари, пазарувайки евтини боклуци.

В КАТ го раздаваха лежерно и почти петъчно. Персонала на гишетата подмладен. На едното доста приятно... ;) И моя пич не беше лош :) Питах го може ли да си сменя номерата, можело, имам половин секунда за решение. Приятното се обади -Много дълъг срок му даде!- и почти ми смигна. Аха да омекна и оня вика: –Иначе много се замислят.
Изображение
Как да е, вече отивах на следващия етап, а именно заветния канал. Не знам тоя червения номер дали е случаеност, но пък вътре се захласнах по един 680. Караваната не ми беше интересна :)
Изображение

Чао на старите номера, харесвах ви!
Изображение

Здрасти на новия талон и новите гадни номера
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 14 Фев 2020, 13:44

Междувпрочем си разменихме телефоните с пича с караваната, който се оказа с кастен с евентуална нужда от монтаж на соларните чудесии (като се стопли, моля!), разменихме си номерата и с 680ката, за която извадих инструменти, че да не си ходи без номера, пък той се оказа известен форумен член. От другия форум. Маняк на ХимероМериджани... Съдба :)

Изображение
Аре, толкоз от мен, пребройте се за утре, плюс час, че те места не се запазват ей тъй на у най-якия бар у СофетУ! :)
На 200 метра съм уредил и жълти павета за паркиране на кемпери, ако не им хареса уличката ;)
А аз мога и на полянка наблизо
chicken

Мнениеот xfact » 14 Фев 2020, 17:23

Видях, че е модерно. От излизането от къщи, буса, технотест, къщи колата, автомобилна администрация -2 часа и 40 мин. Хич не му беше интересно на спИцялиста у технотест :)
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
xfact

Мнениеот chicken » 14 Фев 2020, 17:25

Ха! В движение се усетих, че с новите номера съава проблем с винетката, та се видях и с леките (и девойката) от АПИ :) Колата не е на мое име, пълномощното остана в КАТ, като цяло никакви налични документи, показващи, че имам основание да искам с основание каквото и да е... И за пореден път се доказа, тъкмо го обсъждахме и с Тони, че когато човек е позитивен и подхожда с добро намира каквото си търси. Досущ и обратния вариант :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 14 Фев 2020, 18:24

За утре аз съм един, ще цъфна вероятно към 8:30 - 9:00 че сум си вдигнал високо летвата, утре искам да слагам тавана.
ogromnii

Мнениеот vladostanimirov » 14 Фев 2020, 18:30

Сутринта ли бе?
vladostanimirov

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии