Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот chicken » 10 Фев 2020, 08:32

Развявам си к с курника :) Ухилените деца са за маскировка
И същия тоя курник тази седмица би трябвало да мине през КАТ и да се приравни с нечии други к :)
chicken

Мнениеот mulenceto » 10 Фев 2020, 09:42

Не е малко хейт, а доста вече опит! С тоя.
Не ме домързя и защото след като е писал простотиите, ми звъня една вечер по спешност, че печката му спряла да работи, а щял да пътува. Онази същата печка, дето я беше оправил за стотинки.
Казах му да дойде сутринта и ще му я оправя до обяд. Е не дойде и не се обади. Можех да си свърша друга работа, вместо да го чакам.
mulenceto

Мнениеот chicken » 10 Фев 2020, 09:56

Така. След разходките от другата тема се продължи с мешаницата от мързеливо пипване тук там и разходки насам натам.
Още малко по кухнята
Изображение
Изображение

Осветление... Като Моверското, но въпреки високия клас профил и лента, на 1/20 от цената на швабите. Да продаваш на мен не е като да продаваш на белезникави дъртофелници с къси гащи и големи пенсии :)
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 10 Фев 2020, 10:02

Малко разходка. Бяхме на срещата в Димитровград, дейба :) И на други места...

Изображение
Изображение
Изображение

Тентичка. Продава се. Прекрасна е, ама не ми стига половин метър :)
Изображение
И такованка. Седеше си 2 години в шкафа и му намерих място. Не става този модел. Моверски е. За белезникави немци с огромни чаши с блудкава пикня, дето и викат кафе. Моето кафенце ще изпадне през молекулите на пластмасата :) За кенче бира е идеално :)
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 10 Фев 2020, 10:13

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

После Кападокия, Анкара, Станбул... Още не съм довършил писанията за там...
После едни бацета, поредните селташки простотии, Жорето се напрай на мъШ, ма обърка хората... После други неща, и май всичко или почти вече е тук... :) Ако не е малко и ще го досадя и него :) Сега се сещам, да, има :) Имам и каравански истории ;)
21000 км и 81 нощувки с курника от голо тенеке до доста позавършен :) Въпреки всичките "няма как да е така" :) Е те така е!
chicken

Мнениеот chicken » 10 Фев 2020, 15:30

Гледам си сега копчето за климатика... Разхода за него е макс 2 лева на 100 километра. Няма и 1/10, при истинските кемпери сигурно 1/12 от горивото за пътуването. Един вид, размотаване из гръцкото море е да речем 230 лева без климатик и 250 с климатик. Ако е включен постоянно. Чета сега у другия форум как някои си имат климатик, насмогват си на масрафа и като пари и време да пътуват, ама потни и мизерни, щото нали, разхода... На отворен прозорец ставало... Да, и аз ще пазарувам ветробрани, защото често става на отворен прозорец, ама като си е жега си е жега, дейба! Пък и отворен прозорец на магистралата... Не сме и поглеждали бусове без климатик, не съм си и помислял като го имам да не го ползвам винаги, когато се налага
chicken

Мнениеот chicken » 10 Фев 2020, 17:31

Преживяхме неделната вечер...

Изображение
Изображение

...да, освен курници и такива неща мъча, та днес лежерно преди работа смених едната джаджа на таблото и започнах да затварям седалките.

Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 11 Фев 2020, 14:58

Остава КАТ! няма да казвам кога, че някой може да вдигне барикада отред :)

Изображение
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 11 Фев 2020, 18:40

Ти си наша гордост. Радвам се ,че проследих цялата епопея. Досега нито един не е показал как стават нещата.Бравос ! А като знам ,че имало и такива дето се крият даже, че са си купили бус и имат намерение ли, почнали ли са , ходили ли са до Технотест, незнам.
vladostanimirov

Мнениеот ogromnii » 11 Фев 2020, 19:19

Това от АА ли е?
ogromnii

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии