Къде отидохте, бре хора! Хондички! Боже, мен не можеш да ме накараш външна изолация на прозорците да сложа, генератор ще разпъвам!

А това за местенето ми е като с ония вентилации на кенефите. Пича си пуска вентилацията, щото решил да сере на отворен кенеф, та да не му мирише, ама хич не му пука, че до нея ми е масата.
А. Трябва да се преместя? особено ако сме в къмпинг, това ми е даденото място и няма къде другаде.
Б. Да използвам пяната, която винаги си нося?
В. Да се отвращавам от диалог със серящия, преди да мина към Б?
Представям си как отивам в СПА къмпинг Велинград, като гледам кемперите всички имат таквоз нещо, 2/3 са баровци (викат им бизнесмени), половината ще са надменни селтаци...
Ей, къмпирането на Слънчака го обърнаха!
Ако се наложи си паля двигателя за половин час. Това миналата зима, с оня, счупения акумулатор. Той си искаше и сутрин и вечер. И пак пиех кафе де

Настанявам се на правилното място, като ме обвинят, че се отцепвам от колектива обяснявам културно, ако настояват се приобщавам към колектива и приобщавам колектива към двигателя си

Откакто е позастудяло тази година ми се е случвало да припаля за десетина минути сутрин, колкото да не смъквам под 11,5 (моментно) акумулатора като си правя кафе. Реално и без паленето ще се получи, но за 20-25 секунди сваля на 11,2-3. А ползвам стартерния на Тойотата и не искам да го преебавам.
Но не съм се заседявал повече от 2 нощувки.