Как го направих аз - нов опит

Видима от всички тема

Re: Как го направих аз - нов опит

Мнениеот chicken » 10 Фев 2021, 18:46

Той милюцинера не знаеше и, че композицията ми е под 3500 килограма и не ми трябва Е, спира ме, смятаме, четем и готово. Като не знае какви са изискванията значи не е компетентен да реши, дали е законно. Което повдига въпроса кой и за чий го е посадил край пътя. Милючинера кто види Тойотата с ЛЕД фарове що не ме спре да ми обяснява, че са незаконни? Милюцинера знае кой модел с какви фарове е? Или кой фар за какви крушки? Имам право, ако за моя модел има произведени сертифицирани цели лед фарове, да си ги сменя. Без да ги узаконявам, защото те са минали типово одобрение за тази марка като резервна част. Те на външен вид ще са същите, разбира се, но няма да са фарове за халогенна крушка със сложана ЛЕД, а фарове за ЛЕД със сложен лед. Да не говорим, че сериозните производители правят сериозни лед лампи, абсолютно и качествено заместващи халогенните във фарове за халогенни и само бюрокращината не позволява да се използват пълноценно. Та милюцинера трябва да докаже, че съм незаконен, иначе ще се видим в съда, където ще му обяснят, че съм. Защото няма закон, наредба или каквото и да е друго, изискващо дневните да са задължително фабрични. Има наредби, директиви и други, казващи какви трябва да са дневните, как да са монтирани и кой е органа, който казва Да, така е, карай. Набутах се, минах си преглед, където не ми ги претупаха, а ги провериха и казаха да карам. Законът е определил този орган като имащ право да ми каже или не така, милюцинера да го духа.
chicken

Мнениеот chicken » 10 Фев 2021, 19:01

Пък ако един многоуважаван съфорумник най после ми донесе от онова черното полимерче и избарам едни панелчета и от Фиат ще решат, че са фабрични нещата. Има ги за по 60+ паунда на пазара, точно за тези дупки, има бели, черни... Става купешко...
Благодаря за загрижеността, Джуми, но се радвам, че най=после сведохме нещата до милюцинера, който няма значение в уравнението, защото съм се набутал с едни пари, за да го задраскам човечето :) То е като с пререгистрацията. Никакви проблеми преди това, вече с новия талон, на първото излизане се засилва оня срещу мен, потривайки доволно ръце с въпроса
-Кемпер ли е?
-Кемпер е.
-Много хубав, сам ли си го прави?
-Сам.
-Ахааа... А как е регистриран, товарен, нали?
-Ми не, М1 специален. Ей го...
Последва спихване и се оказа, че между потриващите се длани е моя Оня. Точка. :)
Като с караванката и категорията :)
chicken

Мнениеот chicken » 10 Фев 2021, 19:54

Огин прай! :)

Изображение
chicken

Мнениеот ogromnii » 11 Фев 2021, 05:27

Може въпросът да е тъп, ама да питам - тези ниши, в които са дневните, не са ли предназначени да стъпиш за да си изчистиш предния джам примерно, и съответно не пречат ли или има място за бомбе?
ogromnii

Мнениеот chicken » 11 Фев 2021, 09:22

Никога ни съм си помислял, ни ми се е налагало да стъпвам точно там. Но и не мисля, че ако няой реши да стъпи дневните ще му пречат, или ще им стане нещо ако ги сритат. На предната снмка, на по-предната страница се вижда как седят. два сантиметра напред, сравнително нагоре са... Но шанса да се пребие човек, особено при сняг е огромен. Къде се очаква да се хвана, ако стъпя там на един крак? искам да видя и на боядисаните брони наой ак ще я прежали, за да си изчисти джама :)
Нишите са правени за дневни, казах аз и така и направих :)
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 11 Фев 2021, 11:23

А зелената точка долу от дясната страна някакъв мерник ли е или line assist ? Или пък дефект на айфона ?
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 11 Фев 2021, 12:10

Айфона нвяма дефекти! Това е дефект на слънцето
chicken

Мнениеот datajumanji » 11 Фев 2021, 13:33

Чай с кон,
виж сега...
милиционера, с който си чел е бил някакъв мушмул.
Повечето не са и ти тряскат акта, а ти ходи по съдилищата и се жалвай.
Нали знаеш или ако не знаеш, те попарвам, че НП се жали в съдебния район, в който е извършено или довършено закононарушението.
Като треснат 300 кинта у варненско и като трябва да се явиш поне на 2 съдебни заседания и ти премалява.
Е да, ще каже философа, но си има адвокати, за да не ходиш.
Е да, ама адвоката ще иска минимум 300 кинта, че толкова е по тарифа и ако е по-малко ще го бъйтят от колегията, а не е сигурно дали ще бутне НП-то, щото знаеш ли го колко чини?!?!
И кво викаш четете с милиционера? Пентхаус ли?
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот vladostanimirov » 11 Фев 2021, 14:29

chicken написа:Айфона нвяма дефекти! Това е дефект на слънцето

Е къде слънце под предна дясна гума бре ? Направо обектива на айфоня прови квото си иска. метай го.
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 11 Фев 2021, 14:35

Не вдновременно ве! Пентхауз пред предна дясна гума! Не е дясна, виж, че е отляво на снимката! Е те така стават грешките! Виж, Пентхауз е вярното, че у Плейбоя винаги преди да извадят снимките мажат лентата с вазелин на най-важното място.
Начи, секи полюцай може да си измисли нарушение?
Аз пък мисля, че ако му стане ясно, че няма папо и ако си достатъчно напорист за нещо, в което не е уверен, ама хич, ще свие сърмите и ще ги прибере у патрулката за следващия, не толкова напорист. Ти поне имаш опит, което ме навява на мислата, че миже и да си бил в истински нарушения, оборваеми само с адвокатски врътки, благодарение на милюцинерска неграмотност и неумност
chicken

ПредишнаСледваща

Назад към Ремонти и аварии