Бях измислил скоби от шина отдолу, но реших първо да напомпам, за да си намерят мястото възглавниците, съответно да взема размери за скобите така че да няма усукване в балона. При напомпването долните повърхности недввусмислено намериха положението си, повторих няколко пъти и ми се видя че едва ли не нищо не им е нужно. Лепилото си е здраво - челните стъкла ги лепят с подобно, стъклото опаянтва конструкцията. Несериозно е компонент в окачването да се държи от лепилце, но мързелът е велика сила, а все пак това са допълнителни компоненти, колата си има пълноценно окачване, евентуална авария не би трябвало да е застрашаваща. А и отгоре са завинтени стабилно, едва ли ще ги изръся на пътя.
С други думи - знам че не се прави така, но оглеждайки възможните рискове ми се стори че не е прекалено безотговорно. Ако се наложи сваляне на моста за ремонт на ресори едва ли ще стане без унищожаване на възглавниците. Вероятно има и други негативи. Но пък лепилото вече е стегнало, няма връщане назад. Времето ще покаже.